Türk Kadınlar Birliği Kahvaltıda Buluştu

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, örnek bir organizasyona imza attı. Düzenlediği programda Fethiye'deki tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerini bir araya getiren şube yönetimi, en eski üyeleri ve geçmiş dönem şube başkanlarını da hediye takdiminde bulundu.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Barbun Restoran’da düzenlenen kahvaltılı etkinlik, sohbet havasında geçti. Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şube Başkanı Candan Özdemir ve yönetim kurulu önderliğinde gerçekleşen etkinlikte ilk olarak saygı duruşunda bulunulup; İstiklal Marşımız söylendi. Geniş bir katılımın olduğu organizasyonda en eski üyeler Nebile Çaçaron ve Nurten Özek ile geçmiş dönem şube başkanlarına hediyeleri sunuldu.
Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şube Başkanı Candan Özdemir, “Pandemi nedeni ile 2 yıldır bir araya gelememiştik. Yeni başkan ve yeni yönetimimizle birlikte tüm üyelerimiz ile bir araya gelmek istedik. Çok güzel bir katılım oldu. Uzun bir aradan sonra beraber olmak çok güzel” dedi. 
“KISA ZAMANDA ÇOK GÜZEL İŞLER YAPIYORUZ VE YAPMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”
Başkan Candan Özdemir, “İlerleyen günlerde etkinliklerimiz devam edecek. Yine hep beraber bir akşam yemeğinde buluşmayı planlıyoruz. Kısa zamanda çok güzel işler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Türk Kadınlar Fethiye Şubesi olarak öğrencilere burs veriyoruz. Ayriyeten ihtiyacı olanlara yardım ediyoruz. Elimizden gelen tüm desteği gösteriyoruz” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN