Türk Kadınlar Birliği'nden Chp'ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları Teşkilatı'nın misafirleri vardı. Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları Teşkilatı'nı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı ve üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Binası’nda Cumhuriyet halk Partisi Fethiye Kadın Kolları Başkanı ve üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şube Başkanı Candan Özdemir “Bugün CHP’yi ziyarete geldik. Biz de siyasi görüş yok. Herkesle birlikteyiz. Bütün siyasi toplum örgütlerini ve derneklerini tek tek ziyaret edeceğiz. Hepsiyle birlikte olmak istiyoruz. Beraber olursak her şey daha güzel olacak. Tek istediğim bu birlik ve beraberlik” dedi.
Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından yapılan ziyareti değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak “Bugün Türk Kadınlar Birliği olarak arkadaşlarımızın aramızda olmasından çok mutluyuz. Sivil toplum kuruluşları partiler üstü kurulumlardır. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak daha önce kendilerini ziyaret etmiştik. İadeyi ziyaretlerinden dolayı çok memnunuz. Bundan sonra başlangıçta yaptığımız gibi birlik beraberlik içinde ortak projeler de bir olmaktır amacımız. Hep birlikte biz kadınlar bu ülkeyi yücelteceğiz. Bu toplumda yerimizi varlığımızı perçinleyeceğiz. Kadınlar hep birlikte güçlüdür” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN