Türk Kadınlar Birliği'nden Deva Partisine Ziyaret

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, Fethiye Deva Partisi Teşkilatı'nı ziyaret ziyaret etti. Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı Candan Özdemir ve Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi üyeleri Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şube Başkanı Candan Özdemir' Bugün Deva Partisi'ni ziyarete geldik. Sağ olsun Saniye Hanım bizim etkinliklerimize de katılıyor. Biz de iade i ziyaret olsun dedik. Hem hayırlı olsun dedik. Biz bayanlar olarak siyasi görüşümüz yoktur. Bütün bayanlar birlikte olmak istiyoruz'' dedi. Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından yapılan ziyaretle ilgili konuşan Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç' Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi olarak bize iade ziyarete geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Fethiye de kadınlar güçlü olduğuna inandığımız için hep birlikte el ele güzel işler başaracağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı Candan Özdemir ve Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi üyeleri Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç’ı ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şube Başkanı Candan Özdemir“ Bugün Deva Partisi’ni ziyarete geldik. Sağ olsun Saniye Hanım bizim etkinliklerimize de katılıyor. Biz de iade i ziyaret olsun dedik. Hem hayırlı olsun dedik. Biz bayanlar olarak siyasi görüşümüz yoktur. Bütün bayanlar birlikte olmak istiyoruz’’ dedi.
Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından yapılan ziyaretle ilgili konuşan Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç“ Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi olarak bize iade ziyarete geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Fethiye de kadınlar güçlü olduğuna inandığımız için hep birlikte el ele güzel işler başaracağımıza inanıyorum’’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN