Türkav Fethiye Şubesi Ankara'da

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Fethiye Şubesi, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Sıddık KORKMAZ'ın tek aday olduğu ve 21 Mayıs 2022 günü Ankara Çukurambar Greenpark Otel'de gerçekleşen TÜRKAV 11. Olağan Genel Kurulu'na katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

"Liyakat Ülkücü Bir Erdemdir" sloganıyla gerçekleştirilen genel kurula Fethiye Şubesi adına TÜRKAV Fethiye Şube Başkanı Mustafa Uğur YEĞİN, Üst Kurul Delegesi Durmuş AYDIN ve Basın Sorumlusu Coşkun IŞIKDEMİR katıldı. Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ'in kabrinin ziyareti ile başlayarak Anıtkabir'de bulunan Atatürk mozolesine çelenk bırakma töreniyle devam etti. 

Türkav Fethiye Şubesi Ankara'da
Ardından aynı zamanda Fethiyespor'un da İçel İdman Yurdu ile oynayacağı Playoff Final Maçı öncesi konaklayacağı Ankara Çukurambar Greenpark Otel'de gündemin görüşüldüğü genel kurul mevcut Genel Başkan Ebubekir Sıddık KORKMAZ'ın yeniden Genel Başkan seçilmesiyle tamamlandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan TÜRKAV Fethiye Şube Başkanı Mustafa Uğur YEĞİN; "Lider Teşkilat Doktrin felsefesinden hareketle ve bu ilkeler doğrultusunda Ay Yıldıza söz verdik sloganından taviz vermeden yüce ülküye gönül vermiş olan vakfımız ve üyelerinin yurdumuzun geçmekte olduğu hassas ve nazik dönemde yurdumuzun bölünmez bütünlüğüne birlik ve beraberliğine necip Türk milletinin ali menfaatlerinden ve mukaddesatından asla vazgeçmeyen bir memur hareketinin yılmaz ve yıkılmaz öncüsü olduğumuzun bilinmesi gayemizdir. Milliyetçi Hareketin fikir babası Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ'in ebedi istirahatgahını ziyaret ederek başlamış olan genel kurulumuz, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ziyaretle devam ederek gündemin görüşülmesiyle tamamlanmıştır. TÜRKAV üyeleri olarak Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün iradesiyle, Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ'in ışık tuttuğu yolda, Liderimiz Devlet BAHÇELİ'nin emrinde yürümeye devam edeceğiz. Bu vesile ile 11. Olağan Genel Kurul'da yeniden seçilen Sayın Genel Başkanımız Ebubekir Sıddık KORKMAZ'a Fethiye Şubesi olarak hayırlı olsun temennilerimizi ve iyi dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN