Türkü Gecesi Düzenlendi

Fethiye Belediyesi ile Adabelenliler Derneği işbirliğinde sabah Sahil Koru Mahallesi'nde yapılan fidan dikiminin ardından akşam Belediye Kültür Merkezi'nde türkü gecesi düzenlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediyesi ile Adabelenliler Derneği işbirliğinde düzenlenen türkü gecesine Adabelenliler Derneği Başkanı Mustafa Özmen,Adabelenliler Derneği Fethiye Temsilcisi Abdullah Taşçıoğlu, Fethiye MAG AMESAR Mahalle Afet Gönüllüsü Acil Müdahale Ekibi Lideri Ercan Kolcu,belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinlik Adabelenliler Derneği Başkanı Mustafa Özmen,Adabelenliler Derneği Fethiye Temsilcisi Abdullah Taşçıoğlu, Fethiye Mahalle Afet Gönüllüleri Ekibi Lideri Ercan Kolcu’nun konuşmaları ile başladı.
Konuşmaların ardından Güzel Sanatlar Derneği Solistleri; Musa Altın, Orhan Karataş, Filiz Gümüş Iltar ile Belediye Kent Orkestrası ve Sanatçı Ali Tunç, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde konser verdiler. Birbirinden güzel türkülerin okunduğu konserde katılımcılarla birlikte şarkılar söylendi.Gece Ali Tunç eşliğinde söylenen İzmir Marşı ile son buldu.
Dernek temsilcileri, Fethiye Belediyesi’ne bu organizasyondan dolayı teşekkür ettiler. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN