TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇAMKÖYSPOR

Fethiye Kaymakamlığı'nın idaresinde ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nün koordinesinde gerçekleştirilen ''Fethiye Kaymakamlığı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'' şampiyonu belli oldu. Final karşılaşmasında saat 19.30'da Çamköy ile Karaçulha Fethiye Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Çamköy 2-0 kazanarak şampiyon oldu. 3.'lük maçı ise 18.30'da Eldirek ile Ölüdeniz arasında oynandı. Mücadeleyi Eldirek penaltılarda 5-4 kazanarak turnuvanın 3. oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

‘’Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’’ atasözünden hareketle halkın spor yaparak sağlıklı bir vücut ve sağlam bir kafa yapısına sahip olmalarını sağlamak amacıyla organize edilen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 22 Ocak 2022 tarihinde başladı. Turnuvaya toplam 25 takım katıldı. Turnuvada toplam 66 maç yapıldı. Bu maçlarda 385 sporcu futbol karşılaşmalarına katıldı.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇAMKÖYSPOR
Mücadeleleri Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı, Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, AKP İlçe Başkanı Turgay Öztürk, MHP İlçe Başkanı Osman Cura, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Jandarma Komutanı Mustafa Çiçek, İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve yaklaşık 500 taraftar izledi. 
29.03.2022 saat 19.30’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynanılan karşılaşma ile turnuvanın şampiyonu belli oldu. Çamköy 2-0’lık net skorla Karaçulha’yı yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. 

TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇAMKÖYSPOR
3. ve 4.’lük karşılaşmasında ise Eldirek ve Ölüdeniz karşı karşıya geldi. Karşılaşma saat 18.30’da başladı. Normal süresi 2-2 berabere biten mücadele de penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarını 5-4 Eldirek kazandı. 
Bu sonuçların turnuvanın şampiyonu Çamköy oldu. 2. Karaçulha, 3. Eldirek, 4. ise Ölüdeniz oldu.
Turnuvaya katılan takımlara kupaları ve madalyaları takdim edildi. İlki düzenlenen bu organizasyonda emeği geçen hakemler, saha görevlileri, sağlık görevlilerine plaket verildi.
DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERDİK
Şampiyonluk hakkında konuşan Çamköy Mahalle Muhtarı Ahmet Bozkurt,’’ Baya mücadele ettik. Şampiyon olarak gereğini yaptık. Bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Herkes iyi mücadele etti. Biz daha fazla gayret gösterdik. Farkı da kaçırdık. Buna da şükür. 2-0 olsun bizim olsun’’ dedi.

TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇAMKÖYSPOR

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN