Üreticiye Destek…

CHP Ortaca İlçe Başkanlığı ve Milas Belediyesi işbirliğinde 'Zor günler geçirsek de 'Bizim Belediyeler' tıkır tıkır çalışıyor, sorunları teker teker çözüyor' sloganıyla başlatılan proje kapsamında üreticiden alınan narenciye vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

CHP Ortaca İlçe Başkanlığı Milas Belediyesi ile işbirliği yaparak bir proje başlattı. “Zor günler geçirsek de ‘Bizim Belediyeler’ tıkır tıkır çalışıyor, sorunları teker teker çözüyor” sloganıyla başlatılan proje kapsamında zorda kalan üretici ve alım gücü düşen tüketiciyi destekleme kararı alındı. Milas Belediyesi Tarım Hizmetleri Müdürü Süleyman Karatoprak, Özel Kalem Müdürü Arda Varol ve CHP Ortaca Kadın Kolları Başkanı Nejlin Yalçın’ın da katılımıyla kasalanan limon ve portakallar Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca Sebze ve Meyve Toptancı halinde kamyonlara yüklendi. 
Hayata geçirilen projeye destek olan herkese teşekkür eden CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, “Bilindiği üzere bölgemiz narenciyede Ege’nin lokomotifi konumunda. Ancak son yıllarda yaşanan ihracat sıkıntısı, maliyetlerdeki inanılmaz artışlar neticesinde üretici alın terinin karşılığını ne yazık ki alamıyor. CHP Muğla Milletvekillerimiz üreticilerimizin sorunlarını gerek mecliste gerekse her platformda sık sık dile getiriyorlar. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu da bir süre önce bölgemizdeki narenciye üreticilerimizle görüşerek sorunlarını dinledi. CHP Ortaca İlçe Örgütü olarak bizler de üreticilerimizin sorunlarını yakın takibe alarak onlarla bire bir görüşüyor, neler yapabileceğimizi birlikte değerlendiriyoruz” dedi.
Tezcan, “Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat, Milas Belediyesi olarak zorda kalan üreticiyi ve alım gücü düşen tüketiciyi desteklediklerini, bu kapsamda Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, kooperatiften ve üreticide portakal ve limon alımı gerçekleştirerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtacaklarını söylemişlerdi. Üreticilerimiz ve esnafımıza bir nebze de olsa destek olabilmek amacıyla ilçe örgütümüz ve Milas Belediyesi iş birliğinde planladığımız projeyi hayata geçirdik. Milas Belediyesi, “Zor günler geçirsek de ‘Bizim Belediyeler’ tıkır tıkır çalışıyor, sorunları teker teker çözüyor” sloganımızla ilçemizde üretilen tonlarca limon ve portakalı satın alarak Milas’ta vatandaşlara ücretsiz dağıtacak” diye konuştu.
Evren Tezcan, “Milas Belediyesi Tarım Hizmetleri Müdürü Süleyman Karatoprak, Özel Kalem Müdürü Arda Varol ve CHP Ortaca Kadın Kolları Başkanımız Nejlin Yalçın’ın da katılımıyla kasalanan limon ve portakallar Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca Sebze ve Meyve Toptancı halinde kamyonlara yüklendi. Üreticimize ve tüketicimize bir nebze de olsa katkı sağlayan bu projeye katkılarından dolayı Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN