Kendimize Yolculuk... - DİDEM ÜZERK

Kendimize Yolculuk...


Merhaba;

Sonuçları merak ediyor musunuz? 
Valla ne yalan söyleyeyim ben de merak ediyorum.
İyi o zaman hadi başlayalım meraklılar 


Özgüven Ölçme Testi Cevaplar Ve Puanlaması

Eğer verdiğiniz cevap aşağıdaki cevaplarla aynıysa her bir cevap için 2 puan verin

1. Hayır      10. Evet
2. Hayır      11. Hayır
3. Hayır      12. Evet
4. Hayır      13. Evet
5. Evet        14. Evet
6. Hayır      15. Evet
7. Hayır      16. Hayır
8. Hayır      17. Hayır
9. Hayır      18. Evet

Özgüven Ölçme Testi Puanlaması

30-36: Bu aralıkta kendine güven konusunda sorun yok. İnsanlar önderlik ve ilham için size güveniyorlar. Muhtemelen, yine de, bazı kesim sizin kendini beğenmiş ve ezici olduğunu düşünüyor. Evet, egonuz yüksek fakat doğru kullanmayı bilirseniz gerçek bir lider olabilirsiniz. Siz de şahsi olarak sizi öldürmeyen şeyin sizi güçlendireceğini düşünüyorsunuz.
Ama biliyorsunuz ki her şey dozunda güzel. Bu özgüven ile arkanızdan gelen, izinizi takip eden kişilere önderlik edebilirsiniz. 

20- 28: Bu ortalama bir aralık ve özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insanı işaret ediyor. Arada kalıyorsunuz kararlar alırken. Ayaklarınızın üzerinde tam durmalısınız. Silkelenin ve güçlü durun. Hayır, kelimesini kullanmaktan da korkmayın. 

6 – 18: Korkak ve kendine güvenmeyen, etrafındakilerin önderlik ve rehberliğine ihtiyaç duyan birisiniz. Hep mi birileri size ne yapacağınızı söyleyecek. Kim nereye çekerse oraya mı gideceksiniz. Kendi kararlarınız olmayacak mı ya da onları söyleyip gerçekleştiremeyecek misiniz? Bir an önce destek alarak kendinize olan güveninizi toplayın. 

0 – 4: Bu oldukça nadir alınan bir puandır. Kendinize bunu yapmayın. Unutmayın siz çok değerlisiniz. O yüzden hemen destek alarak (psikolog) kendinize güvenmeye başlıyorsunuz. Ne yapmak istiyorsunuz da yapamadınız? Dış etkenleri unutun çünkü siz yapmıyorsunuz. Çok korkuyorsunuz. Çok düşünüyorsunuz. Odaklanın ne yapmak istiyorsanız. Ben başaracağınıza inanıyorum, siz de inanın.

Kendinize iyi davranın…


 

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
06Ekm

Merhaba

29Eyl

Kendimize Yolculuk...

23Eyl

Kendimize Yolculuk...

28Tem

Kendimize Yolculuk...

24Haz

Kendimize Yolculuk...

saniye sonra kapatılacak. REKLAMI GEÇ
Golden Key Residence 222