KAYAMAN İLE ÖZEL SÖYLEŞİ - İlker Türkmen

KAYAMAN İLE ÖZEL SÖYLEŞİ


 

Evet ilçemizde artık aday adayları yavaş yavaş sahne almaya başladılar. Benimle kim söyleşi yaparsa bende yazarım dedim. Ardından sn Kayaman çok eski sevdiğimiz dostum olarak benide yaz dedi. Ben zaten malzeme arıyorum. Seçim zamanı en doğru bilgileri adaylardan alıcaksın bende sevgili dostum Kayaman'la küçük bir sohbet yaptık. Geçen dönemde adı adaylar arasında vardı. Fakat bu dönem ciddi olarak yola çıkmayı düşünüyor.

 

S.K.; “Kimseyle kırgınlığım olamaz bizleri partimiz bir yerlere getirirse bizlerde var gücümüzle çalışırız hizmet ederiz. Hizmet edenleride saygıyla anarız diyor. Şu an partimle yakın temastayım inşallah bu görev bize nasip olursa hizmetin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler görev adamıyız bunu bilenler biliyor zaten. Elbette iktidar partisinde hizmet etmek avantaj ben veya diğer arkadaşlarım seçildiği zaman bunu hep beraber göreceğiz. Peki Muğla’da neler olacak dediğimde oraya sürpriz bir ismin gelmesi bekleniyor ama bu ismi şimdi telaffuz edemem. Kısa zamanda zaten açıklanacak o zaman hep beraber yorum yaparız. Fethiye’den uzakta iş yapsamda ailem sürekli burada artı sık sık Fethiye’ye gelir esnaf ve dostlarımı ziyaret ederim. Ben buranın çocuğuyum ALLAH bize nasip ederse bu görevi dediğim gibi en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.”

 

Sn Kayaman Fethiye hep üvey evlat muamelesine maruz kalıyor peki siz bu konuda ne yapabilirsiniz?

 

S.K.; “Maalesef bu konu yıllardır var sakar altı, sakar üstü diye bakarsınız biz buna son verdirebiliriz. Tabiiki bu işler yalnız olmaz top yekün saygılı bir şekilde çalışarak olur.”

 

Son olarak Sn. SAATCI olduda karşınıza aday çıktı ne olur?

 

S.K.; “Birkere Sn. SAATCI vizyonu ve duruşu olan biri şimdiye kadar yaptığı veya yapamadığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Ardından kesinlikle seçimi ve söylemlerimi bozmam. O projesini bende kendi projemi tüm kamuoyuna anlatırız sonunda kazanan bir olacak halk kimin projesini ve kimi o makamda görmek istiyorsa o olacak. Ben şuan seçilirsem ama olmaz ise yine seviyeli bir şekilde yoluma devam ederim. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dileyerek herkese yeni yılda sağlık,bol kazanç ve mutlu yıllar diliyor hepinizi ALLAHA EMANET EDERİM.”

 

Bu söyleşimde bu kadar diğer adaylarla da inşallah söyleşim olacak onlarıda tarafsız olarak siz sevgili okurlarıma eksiksiz yazacağım der ALLAH’A EMANET OLUN SAYGIYLA KALIN.......

 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
22May

NEREDEN BAŞLASAM 2......

16May

NEREDEN BAŞLASAM.......

08May

KARIŞIK HABERLER

01May
28Mar
saniye sonra kapatılacak. REKLAMI GEÇ
Golden Key Residence 222