YEŞİLÜZÜMLÜSPOR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Süper Amatör B Grubu'nda mücadele edecek olan Yeşilüzümlü Spor Kulübü, Antrenör Fevzi Sevinç eşliğinde antrenmanlara başladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör C Grubu’nda şampiyon olarak bir üst lig olan Süper Amatör Lig’e yükselen Yeşilüzümlü Spor Kulübü, bu sene Antrenör Fevzi Sevinç ile anlaştı. Yeşilüzümlüspor yeni sezon hazırlıklarına Antrenör Fevzi Sevinç eşliğinde başladı. Oyunculara güveninin tam olduğunu belirten Antrenör Sevinç, FRT TV mikrofonlarına açıklamalardan bulundu.

ANTRENMANLARA BAŞLADIK

Hazırlıkların başladığını söyleyen Yeşilüzümlü Spor Kulübü Antrenörü Fevzi Sevinç,’’ Hayırlısıyla antrenmanlara başladık. Biraz yoğun çalışmak zorundayız. Umarım centilmence bir lig geçer. Grupta herkes birbirini tanıyor. Geçen seneden de aynı takımlar söz konusuydu. Üzümlüspor hariç. Futbolcular bizim eski öğrencilerimiz. Bu çocukların büyük bir bölümü Türkiye 2.’si olmuş genç takımın futbolcuları. O zamanlar U17 takımında oynuyorlardı. Artık 26-27 yaşına geldiler. İnşallah kendilerine yakışır şekilde çalışırlar ve sonuçlarını görürler’’ ifadelerini kullandı.

DOSTANE BİR MAÇ OLSUN

İlk karşılaşmanın Karaçulhaspor ile oynanması hakkında konuşan Antrenör Sevinç,’’ İlk maç Karaçulhaspor ile oynanacak. Bizim için hiçbir maçın farkı bir özelliği yok. Dostane bir maç olsun. Sakatlık olmasın ve tribünlerden kötü şeyler çıkmasın. İnşallah öyle olur’’ dedi.

NEREDEYSE BAL LİGİ SEVİYESİNDE BİR GRUP

Ligin kurularının çekilmesi ve takımların belirlenmesi hakkında açıklama yapan Antrenör Sevinç,’’ Bu zor bir lig. Zor bir kategori. Neredeyse BAL Lig’i seviyesinde bir grup. Fakat biz kendimiz gibi olduğumuz an, anlımızın akıyla bu ligi bitiririz’’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN