Yol çalışmaları bayrama biter mi?

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. İnönü Caddesi'nde tamamlanan alt yapı çalışmaları Atatürk Caddesi'nde devam ediyor. Bayram tatilinin 9 güne çıkması yol çalışmalarının 9 Temmuz'da ki Kurban Bayram öncesinde tamamlanmasını daha önemli hale getirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye’de birçok noktada aynı anda başlayan alt yapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için aralıksız çalışmalarına devam eden ekipler Atatürk Caddesi’nde ki alt yapı çalışmalarını tamamlayarak asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladılar. İnönü Caddesi’nde alt yapı açıklamalarının tamamlanması ile beraber kaldırım ve asfalt yapımı çalışmaları da tamamlanmak üzere. Atatürk Caddesi’nde devam eden çalışmalardan dolayı Çarşı Caddesi’nden kontrollü olarak çift şerit halinde verilen yolun zaman zaman trafik sıkışıklığına neden olduğu göze çarpıyor. Yol çalışmaları bayrama biter mi?
Kurban Bayramı tatilinin de son Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile 9 güne çıkarılmış olması yol çalışmalarının 9 Temmuz’daki Kurban Bayramı öncesinde tamamlanmasını daha önemli hale getirdi. Tatilin uzaması nedeni ile tatile gelecek yerli turist sayısında yaşanacak artış nedeni ile trafikte aksaklıklar yaşanmaması için yol çalışmalarını bir an önce tamamlanması büyük önem arz ediyor.Yol çalışmaları bayrama biter mi?

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN