Yunus Emre'yi Anma Etkinliği Yapıldı

Ölüdeniz Ortaokulu ve Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi tarafından Fethiye Kültür Merkezi'nde saat 14.00'da Aşkın Yolculuğu Yunus Emre'yi anma etkinliği düzenlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Kültür Merkezi’nde Ölüdeniz Ortaokulu ve Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi tarafından  Aşkın Yolculuğu Yunus Emre’yi anma etkinliği yapıldı. Etkinlikte Ölüdeniz Ortaokulu ve Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi öğrencileri şiirler ve ilahiler söyledi. Yaklaşık 1 saat süren gösteriyi Fethiye Kaymakam Vekili  Hayrettin Balcıoğlu, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Faruk Kaya, Fethiye İlçe Milli Eğitim Özel Büro Yetkilisi Ebru Kötürk, Şefika Pekin Okul Müdürü Baki Burucu, Ölüdeniz Ortaokul Müdürü Engin Yiğit, Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Arif Göl, Turizm Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Celal Yöntem ve yaklaşık 500’e yakın öğrenci izledi. 
Programı Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi Müzik Öğretmeni Müzeyyen Tuna sunarken, Ölüdeniz Ortaokulu Müzik Öğretmeni Nur Sarpdere Tat ise orkestra şefliğini üstlendi.
Program bittikten sonra Turizm Meslek Lisesi öğrencileri Yunus Emre anma etkinliği için Fethiye Kültür Merkezi önünde lokma döküp etkinliğe gelenlere ikram ettiler. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN