Yuva Mobilya'da sonbahar kampanyası

Hayallerinizdeki mobilyaları Yuva Mobilya'da bulacaksınız. Hayallinizdeki mobilyaları sunabilecek şekilde hizmet veren Yuva Mobilya ile evinizi dilediğinizce döşemeniz için her şey var.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiye’de düğün sezonu biterken, mobilya satışları tam gaz devam ediyor. Fethiye’nin seçkin mağaza ve imalatçılarından olan Yuva Mobilya’da hayalinizdeki tüm ürünleri bulabileceksiniz. Evlilik hazırlığındaki çiftler ve evlerini baştan tasarlamak isteyenler için Yuva Mobilya sonbahar kampanyası ile ayrıcalık sunuyor. Çok yakında Weltew mobilya mağazasınıda Fethiye’ye kazandıracaklarını belirten Yuva Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Aydın, sonbahar kampanyası ile de evine yenilik katmak isteyenler için fırsat sunuyor.
“FETHİYE’DE İMALAT VE PAZARDA TOPTAN VE PERAKENDE OLARAK SATIŞ YAPIYORUZ”
Yuva Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Aydın, “Bu sezon baya yoğun çalıştık. Özellikle villalar ile düğün sezonunda düğüncü arkadaşlarımıza bu sene gayet fazlaca çalıştık. Yuva mobilya 2005 yılından beri Fethiye’de imalat ve pazarda toptan ve perakende olarak satış yapıyor ve sürekli de kendini büyütüyor. Ayrıca şuanda Weltew Mobilya bayiliyle de çok yakında Fethiye’deyiz” dedi. 
“EKİP OLARAK ÇOK GÜÇLÜYÜZ”
Yuva Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Aydın, “A’den Z’ye evin bütün mobilyalarını hatta otel mobilyalarını, büyük projeleri her türlü müşterilerimizle çalışıyoruz ve yapıyoruz. Büyük referanslarımız var genelde yoğun çalışıyoruz. Ekip olarak da çok güçlüyüz. 35 kişi çalışıyoruz şuan eleman sayısını zaten çoğaltıyoruz” diye konuştu. 
“İŞLERİMİZ YURT DIŞINA DAHİ AÇILDI”
Her bölgeden müşterilerinin olduğunu söyleyen Başkan Aydın, “Bize her bölgeden geliyorlar. Marmaris, Milas, Kaş, Kalkan, Denizli Antalya’ya da gittiğimiz oluyor. Hatta bu sezon yurt dışı Yunanistan Rodos adasına dahi iş yaptık” dedi. 
“YAPAMADIĞIMIZ HİÇBİR MODEL YOK”
Yuva Mobilya Başkanı Erdoğan Aydın, “Kaliteyi sürekli yeniliyoruz, kaliteyi sürekli arttırıyoruz. Onun içinde yeni makinalar alıyoruz, kendimizi geliştiriyoruz. Bize A modeli B modeli hiç fark etmiyor hangi modeli getirirse biz onu yapıyoruz. Yapamadığımız hiçbir model yok” diye konuştu.
“YUVA MOBİLYA’DAN SONBAHAR KAMPANYASI”
Yuva Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Aydın, “Üçlü düğün paketi yaptık, 19.750 TL. Kalitesi en üst seviyede. Yani düşük bir kalite değil, bazı markalar da hatta tek takım fiyatına biz de 3 takımı 3’ünü birden tek fiyatına alabiliyorsunuz. Hedefimiz sürekli kaliteyi arttırmak, müşteri memnuniyeti ve gününde teslimat. Müşterilerimizi her zaman bekleriz. Her zaman yardımcı oluruz. Fiyat konusunda, kalite konusunda ürün konusunda her zaman bekleriz. Çeşitler çok kaliteli ürünler, İnegöl’ün zaten 1 numarası. Ürün kalitesini bire bir müşterilerimiz gezip görecekler. Bizi de tercih edecekler” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN