Ağırlama Haberleri

Ağırlama Haberleri

Başkan Ünlü, eski başkan Gürün’ü ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş dönem Belediye Başkanı Osman Gürün’ü makamında ağırladı.

Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 1. Ayağı'na ilk kez ev sahipliği yaptı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun açılış mücadelesi Bilecik ilinde yer alan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta yaşandı.

Marmaris’te Bilim Parkında Tatil Şenliği

Marmaris Belediyesi İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı meraklı öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.

Fethiye Film Festivali’ne Katılım Yoğun

Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (FEFSAD) tarafından düzenlenen Fethiye Film Festivali, 7 Aralık’tan bu yana film severleri ağırlamaya devam ediyor. Fethiye Film Festivali, yarına kadar Fethiye Erasta AVM Aksin Sinemasında film severler ile buluşmaya devam edecek. Fethiye Film Festivali Koordinasyon Ekibinden Ömer Öner, festival ile ilgili mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Bodrum FK, iç saha galibiyet serisi için Adanaspor karşısında galibiyet arayacak

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Adanaspor’u ağırlayacak Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Kadromuz 25 kişi. Eksik olan arkadaşlarımızın yerini doldurabilecek onlar kadar oynayabilecek arkadaşlarımız var” dedi.

Çocuk Oyun Evi’nde ilk ders zili çaldı

Milas Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl açılan Çocuk Oyun Evi, eğitim- öğretim yılının başlamasıyla yeni öğrencilerini ağırlamaya başladı.

Dünya zenginlerinin yatları Bodrum’da

 Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum, dünya zenginlerinin milyonlarca avro değerindeki lüks yatlarını ağırlamaya devam ediyor.

Bodrumlular Çağdaş Bodrumspor için ayaklandı

Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, yeni sezonda hem Türkiye'nin en büyüklerini Bodrum'da ağırlamak hem de Avrupa hedeflerine seyircisi önünde yürümek istiyor. Bu çerçevede, Bodrum ekibinin taraftarları sosyal medya üzerinden ‘Bodrum’un takımı evinde kalmalı’ çağrısı yaptı.

Basketbolun devleri Bodrum deplasmanını bekliyor

Süper Lig'e çıkan Çağdaş Bodrum Spor kendi evinde rakiplerini ağırlamak istiyor. Kulüp Başkanı Dağlarca Çağlar, “İç saha maçlarını Muğla Menteşe’deki salonda oynamak durumda kalacağız. Oysa biz Bodrum takımıyız ve Bodrum'da oynamak istiyoruz. Süper Lig takımları da bizi bu konuda destekliyor. Talebimize olumlu yanıt bekliyoruz" dedi.

Büyük Samanlık Koyu’nda bayram yoğunluğu

Turizm cenneti Fethiye, 9 günlük Kurban Bayramı tatiliyle birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

“Ülkemizin başpehlivanlarını Karaçulha’da ağırlamak istiyoruz”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, depremden felaketinden dolayı ertelenen güreş müsabakaları hakkında açıklamada bulundu.

FETHİYE OLARAK DEPREMZEDELERİ AĞIRLAMAYA HAZIRIZ

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ilimizde yıkıma neden olan deprem felaketi sonrasında resmi kurumlar, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

FETHİYE BALKAN ÇANAĞINDAN TURİSTLERİ AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) kardeş odası Makedonya-Türkiye Ticaret Odası (MATTO) ile birlikte düzenlediği Kuzey Makedonya ve Balkan ülkeleriyle Fethiye arasında turizm tanıtımı programı kapsamında Makedonya’daki tur operatörleri, Fethiye konaklama sektörü temsilcileri bir araya geldi.

AKDENİZ TURİZMİNİN GELECEĞİ BODRUM’DA KONUŞULACAK

Bodrum, sürdürülebilir turizmin geleceğine kapı açarak dünya ve bölge turizme yön veren ulusal ve uluslararası isimleri ağırlamaya hazırlanıyor. İlk kez, 34. Amerikan Hastanesi The Bodrum Cup ile iş birliğinde düzenlenecek olan Bodrum Turizm Forumu, 14 Ekim'de 'Mavi Ekonomi' odağıyla gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin en büyük çadır kampında sezon hareketlendi

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Hisarönü Mahallesinde bulunan yüzölçümü ve kapasitesi ile ülkenin en büyük çadır karavan kamp alanı olan Çubucak Orman kampı müdavimlerini ağırlamaya başladı.

CHP’li Erbay TBMM kürsüsünden çağrı yaptı; ‘Cennet Muğla’mız misafirlerini ağırlamaya hazırdır’

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Hisarönü Mahallesi Bördübet Koyu ile Yediadalar mevkiinde 21 Haziran 2022 tarihinde başlayan ve 4 gün sonra kontrol altına alınabilen orman yangınında yaklaşık 4 bin 500 hektar ormanlık alan yok olmuş, yaban hayat ve ekolojik yapı büyük zarar görmüştü. CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, Marmaris’teki orman yangınına müdahalede yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul gündemine taşıdı.

Fethiye İle Üsküp Arasında Turizm Ve Ticaret Köprüsü İçin İlk Adım Atıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) turizmde pazar ülke çeşitliliği hedefi kapsamında bir adım daha atıldı. FTSO ile Makedonya Türkiye Ticaret Odası (MATTO) ile arasındaki kardeş oda protokolü çerçevesinde düzenlenen ilk ziyaretten güzel haberlerle dönüldü. FTSO koordinasyonunda Üsküp’e yapılan ziyarete Fethiye’deki konaklama sektörünün temsilcileri ve Dalaman Havalimanı temsilcileri katıldı. Ziyaret kapsamında MATTO tarafından düzenlenen çalıştayda Kuzey Makedonya ile Fethiye’nin turizm acenteleri, otelcileri ve havayolu firmaları temsilcileri bir araya gelerek, 2023 yılı itibarıyla başlatılması planlanan uçak seferleri için yapılması gerekenler ele alındı. Üsküp-Fethiye uçak seferlerinin 2023’te başlatılmasıyla Fethiye, Makedonyalı turistleri ağırlamaya başlayacak.

Aras, “Bodrum yabancı turistte 2019’u aşacak”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bu yıl hava ve deniz yoluyla gelecek yabancı ziyaretçi sayısının 2019'u aşacağını belirterek, 1,5 milyonu aşkın yabancı turist ağırlamayı hedeflediklerini söyledi.

Turizmci Tecer, Bodrum’a kahvaltıcı açtı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 yıldan beri otel ve beach işletmeciliği yapan Hamit Tecer, ilçeye yeni bir mekan daha kazandırırken, Yalıkavak Mahallesinde kapılarını açan Miya Garden Kahvaltı, ilk misafirlerini ağırlamaya başladı.

MARMARİS BAYRAMA HAZIR

Marmaris Belediyesi'nin tüm birimleri, 5 günlük Ramazan Bayramı tatilinde misafirlerini ağırlamaya hazırlanan ilçede çalışmalarını tamamladı. Turizm sezonunun da başladığı Marmaris'te bayramda yoğunluk beklendiğini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 'Tüm hazırlıklarımızı tamamladık' dedi.

İçmeler son sürat yaza hazırlanıyor

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yaz aylarında on binlerce turisti ağırlamaya hazırlanan İçmeler Mahallesi'nde devam eden çalışmaları denetledi. Oktay incelemelere ilişkin 'Çalışmalarımız, en doğru hizmeti vermek için hassasiyetle sürüyor' dedi.

Marmaris’te turist hareketliliği başladı

Türkiye'nin ve dünyanın gözde turizm kentlerinden olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde oteller yeni sezon hazırlıklarını tamamlayarak misafirlerini ağırlamaya başlarken, çoğunluğu İngiltere, İsrail, Belçika ve İranlı olan turistler güneşi gördükçe kendilerini sahillere attı.

MENTEŞE MUTFAK KÜLTÜRÜ ATÖLYESİ, KÜÇÜK İZCİLERİ AĞIRLADI

Saburhane Meydanı tarihi Şaraphanedeki ‘Menteşe Mutfak Kültürü Atölyesi’’ küçük büyük her yaştan ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Muğla Mutfağına özgü yemeklerin hazırlandığı atölyenin ziyaretçileri bu kez Kocamustafendi İlkokulu öğrencileri izci grubu oldu. 27 kişiden oluşan küçük izcilere Muğla Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği Başkanı Timur Kocabıçak ve ekibi tarafından, hazır beslenme (Fast Food) tarzının zararları ile ilgili bilgiler aktarılırken Muğla mutfak kültürüne özgü yemeklerin de tanıtımı yapıldı.

Bezos ve Gates Sea me Beach'de

Muğla kıyıları dünyanın en zengin iş insanlarını ağırlamaya devam ediyor.

Labirent görünümlü Dalyan sazlıkları misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Muğla'nın Ortaca ilçesinde her yıl binlerce turistin sazlıklar arasında teknelerle gezdiği doğal güzellikleriyle ünlü Dalyan Kanalı, bu yıl da misafirlerinin öncelikleri arasında yer alıyor.

Afet bölgesine yerli turist desteği

Orman yangınlarında büyük tahribatın yaşandığı Muğla, yerel yöneticilerin tatilcilere yaptığı çağrının ardından yerli turistleri ağırlamaya başladı.

Bodrum’da turizm normalleşmeye başladı

2 Hafta önce başlayan orman yangınlarından sonra normal hayatına dönen Bodrum, yaz sezonunun en ideal zamanında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Yangın sonrası Bodrum’da hayat normale dönmeye başladı

Bodrum'daki yangınlar nedeniyle Ağustos ayında turist sayısında düşüş olmasının ardından Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Genel Sekreteri Serkan Ceylan, 'Bodrum; güneşi, denizi, havası bütün güzelliğiyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kendinizi Bodrum'un huzurlu tatilinden mahrum etmenize hiç gerek yok' açıklamasında bulundu.

Açık hava heykel parkı Loft Art Sculptville, sanatseverleri bir araya getiriyor

Bodrum'da modern köy yaşamının oluşturulduğu ve geçen yaz tatilcileri ağırlamaya başlayan Bodrum Loft, modern mimarisiyle sanatı aynı çatı altında buluşturuyor.

Datça’da turizmciler sezona hazır

Muğla'nın Datça ilçesinde Covid-19 önlemlerini alan turizm işletmeleri, yerli yabancı turistleri ağırlamayı bekliyor. Turistik ilçede bugün itibari ile başlayan yeni normalleşme dönemi ile hareketlilik başladı.