Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Akdenizli’den Anlamlı Hediye

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Seydikemerli çocuklara top sürprizi yaptı. Yeni toplarına kavuşan çocuklar, Başkan Akdenizli’ye teşekkür ettiler.

Sabah saatlerinde Fethiye’de deprem meydana geldi!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde sabah saat 05.01’de deprem meydana geldi. Meydana gelen depremin kaç büyüklüğünde ve nerede olduğu merak ediliyor.

Hacı adayları seminerlerle hacca hazırlanıyor

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü 2024 yılında Köyceğiz’den kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik "Hac Hazırlık Seminerleri" düzenledi.

Ana isale hattı patladı, yollar göle döndü

Torba Mahallesi'nde ana isale hattı patladı, yollar adeta göle döndü. Yolda trafik akışı alternatif güzergahtan kontrollü olarak sağlanıyor.

Beton mikseri devrildi: 1 yaralı

Beton mikserinin devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Fethiye Belediyesi Çalışanlarına 34.550 Tl Promosyon Desteği

Fethiye Belediyesi şirketi olan Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. çalışanlarına önümüzdeki 3 yıl ve 36 maaş için verilecek olan banka maaş promosyonu ihalesi sonuçlandı. Belediye şirketi Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş'nin 950 civarındaki personeli 36 maaş karşılığında 34.550'şer Lira promosyon alacak.

Başkan Aras’tan Orman Yangın Uyarısı

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Muğla’da gerçekleştirdiği ‘Orman Benim’ kampanyasına katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Menteşe Gülağzı Mahallesi karayolu kenarında bulunan ormanlık alanda hem çöp topladı, hem de orman yangınları konusunda uyardı.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: "Her 10 orman yangınından 9’u insan kaynaklıdır"

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ‘Orman Benim’ projesi kapsamında Muğla’da düzenlenen etkinliğe katıldı. Yumaklı yaptığı konuşmasında, “Unutmayalım ki her 10 orman yangınından 9’u insan kaynaklıdır. Ormana atılan atıklar maalesef ki bu yangınların büyümesi ve ilerlemesine en büyük sebep teşkil ediyor. Bunun için ormanlarımızın temiz tutulması hayati önem teşkil ediyor” dedi.

Zabıta Ekiplerinden Fırın Denetimi

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki fırın ve unlu mamuller işletmelerinde denetim gerçekleşti.

Bodrum Genelinde Temizlik Hareketi Başlatılıyor

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci öncülüğünde, ilçe genelinde genel temizlik çalışması yapılacak. Bodrum’un her mahallesinde gerçekleştirilecek temizlik hareketi, 8 Mayıs Çarşamba günü başlıyor.

Belediye hizmet ağını genişletiyor

Akyarlar Mahallesinde bulunan ek hizmet binasında Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü kapsamındaki iş ve işlemler yapılabilecek.

Başkan Ünlü, Ukrayna konsolosunu ağırladı

Ukrayna’nın Antalya Konsolosu Oleksandr Voronin, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel etkinlik

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde bilgilendirme konferansı yapıldı. Etkinliğe Fethiye’de yaşayan vatandaşlar ilgi gösterdi.

Hindistan İstanbul Başkonsolosu’ndan Başkan Aras’a ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a 31 Mart yerel seçimlerinden sonra tebrik ziyaretleri devam ediyor. Hindistan İstanbul Başkonsolosu Shiri Mijito Vinito Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret ederek yeni süreçte Muğla’nın tanıtım stratejisinin yerel ve ulusal zeminden çok uluslararası zemine yayılması gerektiği, bu kapsamda bir tanıtım stratejisi değişikliğine gidilerek Muğla’nın bilinirliğinin artırılması için çalışmaların yapılacağı konuşuldu.

İkinci el pazarına yoğun ilgi

Ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı. A’dan Z’ye birçok şeyi bünyesinde barındıran ikinci el pazarına ilgi ise yoğun.

Sezon öncesi sorunlar için incelemede bulunuldu

Sezon öncesi tüm mahallelerin acil sorunlarını çözmek için kolları sıvayan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, her yaz binlerce turist ağırlayan Selimiye Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Fethiye'de deniz altında sürpriz evlilik teklifi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir vatandaş deniz altında afişle kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.

Müteahhitler Derneği’ne 90 müteahhit üye oldu

Muğla’da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik kısa süre önce kurulan Muğla 48 Müteahhitler Derneği’ne şimdiye kadar 90 müteahhit üye oldu. 

Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı Yapıldı

 Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda ve Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan başkanlığında tarımsal kuraklık il kriz merkezi toplantısı gerçekleştirildi.

Toplam 14645 haber.