Fethiye Belediyesi Çalışanlarına 34.550 Tl Promosyon Desteği

Fethiye Belediyesi şirketi olan Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. çalışanlarına önümüzdeki 3 yıl ve 36 maaş için verilecek olan banka maaş promosyonu ihalesi sonuçlandı. Belediye şirketi Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş'nin 950 civarındaki personeli 36 maaş karşılığında 34.550'şer Lira promosyon alacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş.'nde görevli çalışanların maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Belediye Meclis Salonu'nda, şirket yöneticileri Uygar Kaya, Yavuz Topateş ve Eyüp Asyalı, Belediye İnsan Kaynakları müdürü Mesut Doğan ile Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Ziraat Bankası, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası yetkilileri, işçi temsilcileri Beyhan Bağlıca ve Ümit Çalış'ın hazır bulunduğu ihale tam 3.5 saat sürdü. 
Kıran kırana gerçekleşen ihaleyi kişi başına 34.550 TL ile İş Bankası kazandı. 
İhalenin özellikle son bölümleri İş Bankası ile Yapi Kredi Bankası arasında müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Üç yılı kapsayan banka promosyonu ihalesi Belediye Hizmet Binası’nda yapıldı. 
Promosyon ihalesinin İş Bankası lehine ve 34.550 TL ile sonuçlanmasının ardından konuşan Şirket Genel Müdürü Uygar Kaya; “Şirket çalışanlarımız için bu zamana kadar en yüksek promosyon miktarında anlaşma sağladık. Ekonomik dar boğazın yaşandığı bugünlerde personelimize çok önemli bir destek oluşturduk. Belirlenen promosyonun her bir kuruşu emekçilerimizin hesaplarına yatacak.  Çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun. İhalemize katılan tüm banka temsilcilerine ama özellikle de ihaleyi kazanan İş Bankası yetkililerine çok teşekkür ediyoruz." dedi. İşçi temsilcileri Beyhan Bağlıca ile Ümit Çalış da ihalenin sonucundan çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN