Gezme Haberleri

Gezme Haberleri

Yeşil Vadi'de Konaklama

Yaz tatilinde Türkiye'de en çok tercih edilen yerlerin başında Fethiye geliyor. Fethiye'de gezilecek çok yer ama size denizden biraz uzakta serinlemek isterseniz burası tam size göre…

Kulaç, “Yaşanan Ekonomik Sıkıntı Nedeni İle Emekli De Dertli, Çalışanda”

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşları dinleyen Saniye Kulaç “Vatandaşımızı ziyaret ediyoruz, dertleriniz dinliyoruz, görüyoruz ki üretici de mutsuz, turizmci de” diye konuştu.

Debreli, ‘Bizim gezmeye tozmaya hakkımız yok mu?’

Fethiye’de yaşayan bedensel engelli Rukiye Debreli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu. Debreli, minibüsçülerin kendilerine karşı kötü ithamlarda bulunduklarını belirtti.

Fethiye’ye Gezmeye Geldi, Hayran Kaldı

Aslen Zonguldak’lı olan, İstanbul’da yaşamını sürdüren Altan Yoltan, Fethiye’ye hem kızını ziyaret etmeye hem de gezmeye geldi. Fethiye’ye hayran kalan Yoltan, ileriki süreçte Fethiye’ye taşınmayı düşündüğünü FRT TV mikrofonlarına ifade etti.

Gençler kamp ateşini yaktı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Muğla'da yaşayıp Muğla'nın doğal, kültürel değerlerini gezme ve tanıma imkanı bulamayan gençler için Köyceğiz'de düzenlenen "Muğla'da Kamp Ateşi" çadır kampı sona erdi.

Tatilcilerin tercihi günübirlik turlar oldu

9 Günlük Kurban Bayramı tatilinde Fethiye'ye gelen turistler, Ölüdeniz’de mavi ile yeşilin buluştuğu koyları günübirlik tur tekneleriyle gezmeyi tercih ediyor.

MUĞLA’DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİ KEŞFETTİ

Muğla Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında kalan öğrenciler tarih ve doğanın buluştuğu Ortaca ve Köyceğiz ilçelerini gezme şansı buldu.

FETHİYE'DE KAYBOLAN ALMAN TURİSTİN CESEDİ BULUNDU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 24 gün önce Ölüdeniz Mahallesi'nde gezmeye çıktıktan sonra haber alınamayan Alman turist Fabian Philippe Faranz Wetzel (27), Kelebekler Vadisi uçurumunda ölü olarak bulundu.

Yiyecek bulmakta zorlanan domuz sürüsü gündüz vakti şehre indi

Muğla'nın Milas ilçesinde geceleri daha rahat hareket eden hayvan sürüleri, gündüz vakti de sokaklarda gezmeye başladı. Yiyecek bulmakta zorlanan domuz sürüsü gündüz vakti şehre inerek sokaklarda yiyecek aradı.

Bu sergiyi gezmek için denizin 15 metre dibine dalmak gerekiyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 15 metre derinlikte açılan seramik ve heykel sergisi, denizin dibini sergi salonuna çevirdi. Sergideki eserleri görmek isteyenler dalgıç kıyafetlerini giyerek 15 metre dalış yaptı.

Soğuk sokakları boşalttı

Soğuk havaların gelmesiyle birlikte sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyir etmeye başladı. Havanın soğumasıyla birlikle güneşli havalarda sahil bandında gezmeyi tercih eden vatandaşlar aşırı soğuklar nedeni ile evde kalmayı tercih etti.

Yağmura Aldırmadan Denize Girdiler

Hafta sonu tatili için Fethiye’ye gelen Konya Meram Fen Lisesi öğrencileri Fethiye Körfesi’ni gezmek için tekne turuna çıktılar. Yağmura ve soğuğa aldırmayan öğrenciler tekne turunda denize girip eğlendiler.

Salı pazarında alanda dertli satan da

Fethiye’de Salı günleri kurulan semt pazarında alanda satanda dertli. Sebze ve meyve bölümünde satıcılar maliyetlerden dert yanarken, alıcılar ise yüksek fiyatlardan dert yandı. Giyim bölümünde ise turistlerin sadece gezmek için pazarı dolaştığı ifade edildi.

Saklıkent’te yağmur nedeni ile geçişlere izin verilmedi

Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonunu gezmek isteyenlere yağmurlu hava engel olamadı. Birçok yerli ve yabancı turist Saklıkent’in eşsiz güzelliğini keşfetmek için kanyona akın ederken, kanyon içinde yağmur nedeni ile geçişlere izin verilmedi.

Turistlerin gece gezmesi kötü bitti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde içerisinde 4 turistin bulunduğu otomobil, kavşağa hızlı girince taklalar atarak durabildi. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Engelleri kaldıran iyilik meleği

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi olan Ali Yiğit Kocabıçak, engelli vatandaşların engelini kaldırıyor. Koçabıçak, kaymakamlıktan aldığı özel izinle her hafta dört engelli bireyi kendi aracıyla gezmeye götürüyor. 

Kar yağdı, yaylada 15 kişi mahsur kaldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki Ağla Yaylası'na araçlarıyla gezmeye giden ve dönüş yolunda aniden bastıran kar nedeniyle mahsur kalan 3 araç içindeki 15 kişi, belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.