Istikamet Haberleri

Istikamet Haberleri

59.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu için Marmaris’te bazı yollar trafiğe kapatılacak

Muğla Valiliği 23-24-25 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla geçici olarak trafiğe kapanacak yollar ile ilgili duyuru yaptı. Marmaris’te yapılacak etaplar için de Marmaris Kaymakamlığı araçların belirtilen güzergahlar üzerinden alınmasını ilan etti.

‘Peygamberimiz, İman ve İstikamet’ Konulu Program Düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi Konferans salonunda "Peygamberimiz, İman ve İstikamet "konulu program düzenledi.

Maddi Hasarlı Trafik Kazası 

Fethiye Adnan Menderes Bulvarı, Günlükbaşı istikametinde bir otomobil (41 ACR 715) ve kamyonetin (07 D 3920) karıştığı trafik kazası meydana geldi. 

YAĞIŞTAN KAYGANLAŞAN YOLDA BETON MİKSERİ DEVRİLDİ: 1 YARALI

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Turgut Mahallesi'nden Orhaniye Mahallesi'ne giden istikamette yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda beton mikseri devrildi. Sürücü yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Bodrum'da dönüş yolunda 10 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Muğla’nın Bodrum ilçesi Kurban Bayramı tatilini tamamlayıp dönüş yoluna geçen tatilciler, ilçenin çıkış istikametinde kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

Marmaris'te yangın 2. gününde

21 Haziran Salı günü saat 20 sıralarında Marmaris İlçesi Bördübet Koyu’nda başlayan yangın devam ediyor. Yangının Marmaris İstikameti’ ne doğru ilerlediği ve kontrol altına alınamadığı ifade edildi.

Marmaris yangınında tahliyeler başladı

Marmaris Bördübet mevkiinde başlayan orman yangını şiddetli rüzgar nedeniyle tekrar parladı. Yangın Karacasögüt ve Değirmenyanı Mahallesi istikametinde seyrederken, yol üzerindeki evlerde tahliyeler yapıldı.

FETHİYE’DE ALT YAPI ÇALIŞMASI

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ işbirliği ile başlayan kanalizasyon kolektör hattı çalışması nedeni ile Mustafa Kemal Bulvarı’nın bir bölümü Şehir Merkezi’nden Fethiye Devlet Hastanesi istikametinde trafiğe kapatıldı.

Jandarmadan Kaçak İçki Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Fethiye istikametinden Dalaman istikametine gitmekte olan bir araçta yapılan aramada kaçak ve sahte alkol ele geçirildi. Şüpheli S.G sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Kış Lastiği Uygulaması Başlıyor

Muğla Valiliği tarafından alınan karar gereği 1 Aralık ile 1 Nisan tarihleri arasında Muğla/ Denizli, Muğla (Seydikemer) /Antalya(Korkuteli) Devlet Karayolu, Kavaklıdere İlçemizin kar yağışı alan yolları ve Menteşe İlçesi Yılanlı mevkii istikametinden Denizli il sınırlarına kadar olan ve kar yağışı alan yollar üzerinde kış lastiği takmak zorunlu olacak.

Yeniköy Termik Santralinde yangın tedbiri

Muğla'daki orman yangınının Yeniköy Termik Santrali istikametine ilerlemesi nedeniyle santralde yangın tedbirleri alındı.

Alevler santrale yaklaştı

Milas yangınında Çökertme istikametinden gelen alevler Ören'deki Kemerköy Termik Santraline yaklaştı.

Araç tamamen yandı

Menteşe ilçesi çevre yolunda Aydın istikametine seyir halinde olan araçta çıkan yangın sonrası araç tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Kaza yapan sürücü aracı bırakıp kaçtı

Yatağan istikametinden Menteşe istikametine seyir halinde olan ve kimliği tespit edilemeyen sürücü kaza yaptıktan sonra kayıplara karıştı.

Kısıtlama günlerinde çevre temizliğine devam

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonları uygulanmakta olan kısıtlamaya rağmen çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu kısıtlamalarında Fethiye'nin yarımada bölgesindeki eski benzin deposu mevkiinden Aksazlar Koyu istikametine kadar deniz kıyısı bölgesinde çevre temizliği gerçekleştirdi.  

Park Etmek İsteyen Araca Yandan Çarptı

Fethiye Sahil Bandı üzerinden Çalış istikametine doğru hareket halinde olan ismi öğrenilemeyen 48 L 2623 plakalı motor sürücüsünün, park etmek isteyen otomobile yandan çarptığı öğrenildi.

Kayaköy Ve Karakeçililer Sakinlerinden Cevap Gecikmedi

“Biz Kesilen Ağaçların Yerine Ağaç Dikmesini De Biliriz” Kayaköy ve Karakeçililer halkı; Fethiye kalesi istikametinden Kayaköy’e giden tarihi Kaya yolunun genişletilmesi amacıyla 506 kızılçamın kesilmesini eleştiren çevrecilere tepki gösterdi.

OSB Hazırlıkları Sürüyor

Fethiye Meslek Kuruluşu Güçbirliği Platformu üyeleri, Bilim Sanayi ve Teknoloji Muğla İl Müdürü Ahmet Bayramer'i ziyaret ederek Seydikemer'de kurulması düşünülen Organize Sanayi Bölgesi için görüş alış verişinde bulundular. Güçbirliği üyeleri, Seydikemer Organize Sanayi Bölgesi Fırsat Analizi Projesinden çıkan sonuca göre istikamet belirleyerek çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdiler.