Kariyer Haberleri

Kariyer Haberleri

MSKÜ’de 7’inci geleneksel kariyer günleri

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından öğrenciler için hazırlanan ‘7’inci Geleneksel Kariyer Günleri’ gerçekleştirildi.

MSKÜ Kariyer Günleri başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nun öğrenciler için hazırladığı ve 2 gün boyunca sürecek olan Kariyer Günleri programı başladı.

Hapimag Sea Garden yerel istihdama destek için ‘Kariyer Günü’ düzenledi

Tüm faaliyetlerini sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda devam ettiren ve bu yıl Türkiye’deki 30’uncu yılını kutlayan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, yerel istihdama destek için Milas Ticaret Odası ve Milas İşkur’la birlikte ‘Kariyer Günü’ düzenledi.

Marmaris’te kariyer günleri düzenlendi

 Marmaris’te ilk kez geniş bir katılımla; üniversite bölüm tanıtım ve kariyer günleri düzenlendi.

Fethiye’de Dr. Muhittin Özkan’ın Son Yolculuğuna Yoğun Katılım

Fethiye’nin eski doktorlarından ve kariyerinde ilçe sağlık müdürlüğü görevinde de bulunan başarılı Doktor Muhittin Özkan, 65 yaşında hayatını kaybetti. Dr. Muhittin Özkan, Fethiye Yeni Camii’de düzenlenen cenaze namazı ile son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Stantlara gençlerden yoğun ilgi

Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Güney Ege Kalkınma Ajansı iş birliğinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kariyer ve Teknoloji Sohbetleri' paneli, işveren ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Datça’dan Antalya’ya transfer oldu

Datça 1923 Futbol Okulu’nda ve takımında yetişen 14 yaşındaki Ateş Bulut Muslu Süper Lig takımlarından Antalyaspor alt yapısına transfer oldu. Futbol kariyerine ve eğitim hayatına Antalya'da devam edecek olan Ateş, Datça'da yetişip süper lig takımı alt yapısına transfer olan ilk futbolcu olma özelliğini taşıyor.

Seydikemer'de Stajyer Öğrenciler Belgelerini Aldı

Cumhurbaşkanlığınca hayata geçirilen "Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi" kapsamında Muğla Seydikemer İlçe Müftülüğü bünyesinde stajyer olarak görev alan öğrencilere belgeleri takdim edildi.

Robbie Williams Konser Verdi

"TakeThat" grubundan ayrıldıktan sonra kariyerine solo olarak devam eden dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams Bodrum’da konser verdi.

Öğrenciler hastane stajlarını tamamladılar

2023-2024 öğretim yılı Cumhurbaşkanlığı kariyer kapısı yaz stajları Muğla’da tamamlandı.

Genç müzisyenlerin parlak kariyeri

20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, çellist Jamal Aliyev ve piyanist Zeynep Ülbegi’yi, Le Chic Bodrum’da konuk etti.

Çağdaş Bodrum'da Transferler Sürüyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde geçireceği ilk sezon öncesi transfere hız veren Çağdaş Bodrum Spor, kısa süreli NBA kariyeri de bulunan ABD'li uzun forvet Ben Moore ve aynı pozisyondaki Berkay Genç'le sözleşme imzaladı.

Murat Yılmaz durdurulamıyor

Fethiyespor’un başarılı forveti Murat Yılmaz, Balıkesirspor maçını da boş geçmeyerek Fethiyespor kariyerindeki 8.golüne ulaştı.

ÇAĞLAYAN ÇELİK YENİ SEZONA HAZIR

Genç yaşta karting ile başlayan motorsporları kariyerine offroad, ATV, pist, rallikros ve ralli branşlarında devam eden Çağlayan Çelik, başarılarına yenilerini eklemek hedefiyle yeni sezona hazır. 2022 sezonunu Türkiye Rallikros Kategori 4 Şampiyonu olarak tamamlayan Bursalı sporcu, bu sene yeni takımı ve yeni otomobili ile 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası’nı takip edecek.

KÖYCEĞİZ İMAM HATİP ORTAOKULU’NDA MESLEK TANITIMLARI YAPILDI

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, İmam Hatip Ortaokulu, Kariyer Planlama ve Mesleki Tanıtım Etkinlikleri çerçevesinde meslek tanıtımı gerçekleştirildi.

7 BİN 839 ÖĞRETMEN KARİYER BASAMAKLARI YAZILI SINAVI’NA GİRDİ

Muğla’da bugün 7 bin 839 Öğretmen Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı’na girdi. 

MUĞLA’DA 7 BİN 839 ÖĞRETMEN KARİYER BASAMAKLARI SINAVINA GİRECEK

Muğla'da 19 Kasım 2022 Cumartesi günü 7 bin 839 Öğretmen Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'na girecek.

Köyceğiz Anadolu İmam Hatip Lisesi Jandarmayı konuk etti

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kariyer Planlama ve Mesleki Tanıtım Etkinlikleri çerçevesinde Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ten ve Astsubay Gözde Eşer'i konuk etti. Köyceğiz 75. Yıl Halk Kütüphanesi Salonunda gerçekleşen programda Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ten, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine askerlik mesleğini, subayların görevlerini anlattı. Ten, öğrencilerin sorularını cevaplandırırken, başarının yolunun çok çalışmaktan geçtiğini ifade etti.

Köyceğiz’de kariyer günleri etkinliği

Muğla'nın Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu'nun düzenlediği 'Kariyer Günleri' etkinliğine CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay katıldı.

İşadamları deneyimlerini Üniversiteli gençlerle paylaşıyor

İşadamı Mustafa Ercan, tecrübelerini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel sektöre ilk adım oturumunda konuşan Ercan, iş hayatına girişi ve tecrübelerini aktardı.

Bodrum geceleri klasik müzikle ısınıyor

İtalya’da ve dünyada son dönemlerde adından sıkça bahsettiren Piyanist Danilo Mascetti, geçtiğimiz akşam Kışta Baharda konserler serisinde Bodrumlu klasik müzikseverlerle buluştu.

Kariyerine namağlup devam ediyor 

Fethiye’nin gururu Mini Tyson lakaplı boksör Kubilay Alcu, dördüncü kez profesyonel maçına çıktı.

Fethiyeli Boksör Ukrayna’da ringe çıkacak

Boks kariyerine profesyonel olarak devam eden Fethiyeli Boksör Kubilay Alcu, 13 Şubat Cumartesi günü Ukrayna Kiev Dünya Şampiyonu Boks gecesinde ringe çıkacak. Alcu bu önemli organizasyonda Türkiye’yi temsil edecek.

Muğla'da sanal üniversite tanıtım günleri başlıyor

Pandemi sürecinde Muğla'da üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin kariyer planlamalarına destek olunması, Türkiye’deki üniversitelerin il genelinde öğrencilere tanıtılması amacıyla Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan “Sanal üniversite turu” çevrimiçi tanıtım programları öncesi İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre açıklamalarda bulundu.

Fethiyeli boksör yoluna kayıpsız devam ediyor

Boks kariyerine profesyonel olarak devam eden Fethiyeli boksör Kubilay Alcu, üçüncü maçını da kazandı.

100. golünü atarak ‘Dalya’ dedi

Fethiyespor’un, transferin son gününde renklerine kattığı Yakup Alkan, kariyerinin 100. golünü Fethiyespor formasıyla attı. Alkan, İskenderun F.K ile oynanan karşılaşmada 100. Golünü, savunma oyuncusu ve üzerine gelen kaleci Ramazan’ı da çalımlayarak ağlara taktı. 28 yaşındaki golcü oyuncu Fethiyespor formasıyla 5 gol kaydetti.

LH FETHİYE BELEDİYESPOR FIRSAT TEPTİ 84-90

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 7. hafta karşılaşmasında Avrupa’nın en önemli takımları arasında olan Anadolu Efes’i evinde ağırladı. Fethiye temsilcisi uzun süre önde götürdüğü karşılaşmadan 90-84 mağlup ayrıldı. Konuk takımda Krunoslav Simon 42 sayı ile oynadı ve kariyer rekoru kırdı.

Lise Öğrencilerine Polislik Mesleği Anlatıldı

Seydikemer’de “Her Şey Seninle Başlar” temalı “Kariyer Günleri” programı kapsamında Seydikemer Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, lise öğrencilerine polislik mesleğini anlattı.

Kaymakam Şahiner, Kariyer Günlerinde Konuştu

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner öğrencilere kariyeri hakkında bilgiler aktardı. Kaymakam Şahiner, “Fethiye Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulunun yürütmekte olduğu ‘Hedefim Sensin’ projesinin ‘kariyer günleri’ etkinliği çerçevesinde yaptığı konuşmada ‘Fethiye ve Türkiye için sorumluluklarımız var” ifadelerini kullandı.

USTA ŞEFLER KARİYER GÜNLERİNE KATILDI

Fethiye faaliyet gösteren Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği üyeleri Şef Cuma Kızılarslan, takım kaptanı şef Hakan Özgür Şahin Köyceğiz Yüksekkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kariyer günlerine katıldılar.