Memnuniyet, Haberleri

Memnuniyet, Haberleri

Fethiye’de Emlakçılar Derneği, Başkan Çıralı’yı ziyaret etti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, Başkan Yardımcısı Ergün Özdemir ve MEDEO-Muğla Emlak Danışmaları Esnaf Odası yönetiminden Zeynep Yılmaz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi.

Başkan Ünlü, eski başkan Gürün’ü ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş dönem Belediye Başkanı Osman Gürün’ü makamında ağırladı.

FTSO Başkanı Çıralı ve yönetiminden Saatcı'ya ziyaret

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı seçim ofisinde ziyaret etti.

Bodrum Gıda Çarşısı Özgün Yapısıyla Hizmet Veriyor

Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu, Bodrum Gıda Çarşısı kentin mimari dokusu ve estetiğine uygun hale getirilmişti. Kent merkezinde gerçekleştirilen proje, bölgedeki esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetiyle karşılanıyor.

Köyceğiz’de yazar Andı, öğrencilerle söyleşide buluştu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde “Bir Kitap Bir İnsan Projesi” çerçevesinde Eğitimci Yazar Tahir Fatih Andı öğrencilerle buluştu.

Muğla’daki örnek proje, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandıracak

Muğla’da öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırılması hedefiyle başlatılan 'Bir kitap bir insan' projesi, gerçekleştirilen ziyaretle Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta’ya tanıtıldı.