Spor Haberleri

Spor Haberleri

Marmarisli genç sporcu Türkiye'nin gururu oldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde daha önce defalarca şampiyonalara katılarak Marmaris'i ve ülkemizi gururlandıran 14 yaşındaki Hira Ercan bu kez katıldığı şampiyonada Dünya ikincisi oldu.

Milletvekili Otgöz’den “19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; “Gençlerimizin bayramı olan 19 Mayıs, mensubu olmaktan şeref duyduğumuz aziz milletimizin işgal girişimleri karşısında direniş azminin sembolü, hürriyet aşkının en güçlü nişanesidir. Tüm yokluklara ve imkânsızlıklara rağmen vatanımızı işgalden kurtaran 19 Mayıs ruhunu yaşatmaya, gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz”.

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’tan 19 Mayıs Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milli sporculardan Vali Akbıyık’a ziyaret

Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muğlalı milli sporcular Vali İdris Akbıyık’ı ziyaret etti. Ziyarette gençlerin gençlik haftasını kutlayan Akbıyık, spor turizminin başkenti Muğla’nın sporcu yetiştiren bir il olduğunu, Muğla’da 105’in üzerinde milli sporcu bulunduğunu ifade etti.

Gençlik Haftası'nda gönüllü gençler lavanta ekti

 Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ula Kaymakamlığı işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, Gökova Akçapınar Mahallesi’nde gönüllü gençler lavanta ekimi gerçekleştirdi ve otantik çocuk oyunları şenliği düzenlendi.

Muğla'da Gençlik Haftası kutlamaları başladı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ve Gençlik Haftası etkinlikleri, Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile başladı.

Köyceğiz’de 19 Mayıs coşkuyla kutlanacak

 Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" kutlamaları Gençlik Haftası başlangıcı olan 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü Atatürk heykeline çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayacak, ardından Protokol ziyaretleri gerçekleştirilecek.

Satranç turnuvasında eğitimde şiddete dikkat çektiler

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen satranç turnuvasına katılan öğrenciler siyah giyinerek turnuvaya çıkarken eğitimde şiddete dikkat çektiler.

Fethiye’de 19 Mayıs Gençlik Bayramı coşkuyla kutlanacak

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın Fethiye’de coşkuyla kutlanacağını belirterek açıklamada bulundu.

Yelken Yarışları Göcek’te Başladı

Fethiye’de düzenlenen Atatürk'ü Anma Gençlik Kupası Yelken Yarışları, görkemli bir açılışla başladı.

Aziz Yıldırım’a bakın! Mourinho’dan sonra o bombayı da patlattı..

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada başkanlığa seçilmesinin ardından Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıkladı.

İsmet Taşdemir: "Turu geçmeye çalışacağız"

Trendyol 1. Lig Play-Off 1. Tur maçında sahasında Boluspor’u ağırlayacak Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "Turu geçmeye çalışacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağımıza oyuncularım adına söz verebilirim" dedi.

Başkan Ünlü Marmarisli kadınlarla kahvaltıda buluştu

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Belediye’nin ücretsiz olarak düzenlediği sabah sporuna katılan kadınların davetlisi olarak Yüzme Eğitim Merkezi’ndeki kahvaltıya katıldı.

Gece Yolcuları 18 Mayıs'ta Beşkaza Meydanı’nda

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında; Onur Asilkılıç ve Gece Yolcuları konseri, 18 Mayıs Cumartesi akşamı Beşkaza Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Dalaman’daki okul, Türkiye Şampiyonu oldu

Dalaman Cumhuriyet Ortaokulu, Okul Sporları Rafting Türkiye Birinciliği’nde yıldız kızlar, yıldız erkekler ve karma takım kategorilerinde zirveye çıkarak altın madalyaların sahibi oldu.

Duatlon Fethiye’de derece yapan sporcular belli oldu

Türkiye Triatlon Federasyonu ve Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen "Duatlon Türkiye Şampiyonası" tamamlandı.

Muğlalı küçük kızlar Türkiye finallerine yükseldi

Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu'nun gururu olan Küçük Kız Hokey Takımı, 9-13 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya Alanya’da düzenlenen Okul Sporları Küçük Kızlar Hokey Türkiye Yarı Finalleri'nde göz kamaştıran bir performans sergiledi.

Oryantiring eğitimi gençlere yön veriyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, "Biz Bir Takımız" Projesi kapsamında öğrencilere 14 haftalık bir oryantiring eğitimi sundu. Eski Muğla sokaklarında gerçekleştirilen eğitimler, gençlerin doğa sporlarına ilgisini artırırken, takım ruhunu da güçlendirdi.

Muğla'da gönüllü gençler, Yatağan Katrancı İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, Yatağan Katrancı İlkokulu'nda çocuklarla bir araya geldi.

Menteşe Konutlarında mini referandum: Kent Park'a spor salonu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe ilçesinde bulunan Karamehmet Mahallesi Menteşe konutlarında yer alan Kent Park'a yapılacak olan tesisin kullanım amacını belirlemek için mahalle sakinlerine bir anket düzenledi. "Birlikte karar veriyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen ankette, gençlik merkezi, kreş, market ve spor salonu seçenekleri sunuldu.

Bodrum FK, Lig'in son haftasında Göztepe ile karşılaşacak

Trendyol 1. Lig'in son haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Bodrum Futbol Kulübü, muhtemel bir üçüncülük için galibiyete kenetlendi. Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Kıyasıya mücadele var ve lig hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Biz de bu rekabetin içerisindeyiz ve bu yarışın içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Dinçel, ‘Sezonu tamamladık’

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, tamamlanan 2023-2024 sezonu sonrasında açıklamada bulundu.

Voleybol kız takımı tüm maçları kazanarak grup birincisi oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Akademi Spor Kulübü Küçük Kız Takımı 2023-2024 Voleybol Sezonu Muğla İli Gelişim Liginde tüm maçlarını kazanarak grup birincisi olma başarısını gösterdi.

Spor Ekstra sezon finalini yaptı

11 Ekim 2023 tarihinde FRT TV’de yayın hayatına başlayan ekranların sevilerek takip edilen programı Spor Ekstra sezon finalini yaptı.

Menteşe Spor Lisesi, Türkiye Şampiyonu oldu

 Muğla'nın Menteşe Spor Lisesi, Oryantiring Okul Sporları Türkiye Finalleri'nde büyük bir başarıya imza attı. Genç Erkekler A kategorisinde takım olarak mücadele eden okul, Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı.

Muğla Ege Yıldızları Süper Lig Kadın Hokey takımı Kırklareli kampını tamamladı

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi'nde başarılarıyla dikkat çeken Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Salon sezonunda Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olan Muğla takımı, açık alan sezonuna hazırlık için Kırklareli'nde kampını tamamladı.

Menteşe Belediyespor madalyaya doyamadı

 Menteşe Belediyespor takımı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Menteşe’de düzenlenen karate şampiyonası, atletizm yarışması ve masa tenisi müsabakalarından 14 altın, 11 gümüş ve 22 bronz alarak büyük bir başarıya imza attı.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni adaylarına görev eğitimi

 MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü tarafından “Resmi Bayram, Tören ve Kutlama Programlarının Hazırlanmasında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeninin Görevleri” etkinliği düzenlendi.

Ula'da bahar şenlikleri coşkusu başladı

 Ula Kaymakamlığı, Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu işbirliğinde, 19 Mayıs Gençlik Haftası'na erken bir başlangıç yapılarak bahar şenlikleri düzenlendi. Bahar Şenliği, meslek yüksekokulunda gerçekleşti ve birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı.

Marmaris’te Hıdırellez sporla kutlandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde baharın müjdecisi Hıdırellez, düzenlenen koşu etkinliği ile kutlandı.