Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Arı kovanları yandı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulunan arı kovanlarından 6’sı yanarak kullanılmaz hale geldi.

Polisten Ortaca’da evde uyuşturucu üretimine operasyon

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ortaca ilçesinde uyuşturucu imalatı yapılan eve yapılan operasyonda esrar ve kenevir ele geçirildi.

Muğla’da kaza: 1 ölü, 2 yaralı

 Muğla-Denizli karayolu Yeniköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Bodrum'da göçmen kaçakçılığına 5 gözaltı

 Muğla'nın Bodrum ilçesinde hurda malzeme taşıyan kamyonette 20 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili olarak 5 kişi, göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı.

Single atlayış yapan Rus pilot pistin 30 metre altına düştü

 Dünyanın en önemli paraşüt atlama alanlarından Fethiye Babadağ’da 1200 pistinden atlayış gerçekleştiren Rus kadın pilot yaralandı.

Muğla’da güvenlik güçleri uyuşturucuya geçit vermedi

Türkiye’nin en fazla turist ağırlayan illerinin başında gelen Muğla’da güvenlik güçlerinin turizm sezonu öncesi uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalar göz doldurdu.

Beton mikserinin içinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Beyobası mahallesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden beton mikseri sürücüsü devrilen araç içinde sıkıştı.

30 yıldır aranan PKK'lı terörist Muğla'da yakalandı

Mardin'in Derik ilçesinde 1994 yılında düzenlenen terör eyleminin faillerinden olan PKK/KCK üyesi, Muğla’nın Dalaman ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Hediyelik eşya yapılan evde yangın

 Muğla’nın Ortaca ilçesinde hediyelik eşya üretimi yapılan tek katlı betonarme evde çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Defineciler iş başı yapamadan jandarmaya yakalandılar

 Muğla’nın Milas ilçesinde kazı yapmak için keşif yapan 4 şahıs jandarma ekipleri tarafından iş başı yapamadan yakalandı. Gözaltına alınan 4 kişi hakkında soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Muğla’da 2 ayda 65 insan kaçakçılığı organizatörü tutuklandı

 Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri, Muğla'nın güvenliği ve asayişi hakkında ikinci bilgilendirme toplantısını düzenledi.

Milas’ta otomobilin çarptığı köpek telef oldu, 2 kişi yaralandı

 Muğla’nın Milas ilçesinde bir otomobil, köpeğe çarpması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçip orta refüje çarptı. Kazada, köpek telef olurken, 2 kişi yaralandı.

Astım Hastası Kadın Uçak Ambulansla Ankara’ya Sevk Edildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ağırlaşan astım hastası kadın tedavisi için uçak ambulans ile Ankara’daki hastaneye sevki sağlandı.

Jandarmanın operasyonuyla yakalandılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 9 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 şahıs jandarma ekiplerince yakalandı.

Ortaca’da 5 katlı binanın çatı katında yangın çıktı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 5 katlı binanın çatı katında çıkan yangın panikletti.

Likya yolunda düşen yaşlı turist kurtarıldı

Muğla’nın Seydikemler ilçesi Likya yolunda yürüyüş yapan Debrett Gordon Lyons isimli yaşlı turist düşmesi ve şakak kemiğinde kırık oluşması nedeniyle yapılan yardım çağrısı sonrası UMKE, 112 ASHİ ve Jandarma JAK timleri tarafından uzun bir yürüyüş sonrası kurtarıldı.

Kayaköy’de yürüyüş yaparken düşen İngiliz turist hastaneye kaldırıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Kayaköy’de yürüyüşe çıkan İngiliz turist düşerek yaralandı. UMKE ve jandarma ekiplerince sarp arazide sedye ile taşınan yaralı kadın hastaneye kaldırıldı.

Seydikemer'de şarküteri dolabı alev aldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde şarküteri dolabından çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Marmaris’te 36 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan adalarına gitmek için bindikleri lastik botun açık denizde motor arızası yapması sonrası yardım çağrısında bulunan düzensiz göçmenler kurtarıldı.

Toplam 5127 haber.