Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

“FETÖ’cüler İle Görüşme Trafiği Sürüyor” İddiası

MHP Muğla Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Erdoğan MHP Bodrum İlçe Başkanlığı 9. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada çok tartışılacak ve çok dikkat çeken iddialarda bulundu. MHP Muğla Milletvekili Erdoğan birilerinin halen Fettulahçı Terör Örgütü ile görüşme trafiğinin sürdürdüğünü iddia etti.

Milletvekili Öztürk, Referandum Çalışmasında

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Yatağan’da referandum çalışması kapsamında bir dizi ziyarette bulundu. Öztürk; “TOKİ başkanımızla görüştük muhtemelen Muğla’ya bir temel atamaya getireceğiz. İstiyoruz ki TOKİ binaların sayısı artsın”

Başbakan Binali Yıldırım Muğla'ya Geldi

Başbakan Binali Yıldırım Muğla’da yaptığı konuşmada, “Muhalefet Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, o kadar çok yalan söylüyor ki. Bozuk saat bile günde iki defa doğru gösteriyor. Bunda o da yok. Aşağı mahallede yalan söylüyor. Yukarıya gelmeden kendi de inanıyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisinden Hayır Lokması

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu; pazar esnafına ve vatandaşlara “hayır” lokması dağıttı.

Bakan Betül Kaya Seydikemer ve Fethiye’de

Kendisinin Seydikemerli olduğunu ve memleketinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Kaya, tarih boyunca bu topraklarda vatanın korunması için her türlü fedakarlığın gösterildiğini, Çanakkale'de, Dumlupınar'da, 15 Temmuz'da, terörle mücadelede şehitler verildiğini hatırlattı.

“Büyükşehir Yasasında Bir Revizyon Var”

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer: “Büyükşehir Belediyesinin her yere hizmet yetiştirememesi konusunda sıkıntı var. Bunun için büyükşehir yasasında bir revizyon var. Valiliğinde bu konuda etkin ve yetkin hale getirilebilmesi, büyükşehrin yapmadığı yerde valiliğin gerekliliğine göre yapıp, büyükşehre gelen ödenekten kesilmesi gibi bir çalışma devam ediyor” dedi.

“Hayır’lı Çalışmalara Devam Ediyoruz”

Geçtiğimiz hafta sonu; Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve beraberinde geçmiş dönem Milletvekili Aday Adayı Süleyman Girgin ve geçmiş dönem CHP il Genel Meclis üyeliği yapan Mahir Atlı ile birlikte Fethiye Merkez ve Karaçulha’da “Hayır” çalışmalarını sürdürdü…

Mhp İlçe Kongresi 8 Nisan’da

Milliyeti Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada “Eğer referandumda ‘Evet’ çıkarsa Devlet Bahçeli gidecek diyenler, Cumhurbaşkanlığı gidecek diyenler şunu iyi bilsinler: MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli ne zaman gideceğini çok iyi bilir. Bizde Devlet Bahçeli yerine kimi getireceğimizi çok iyi biliriz. Buna ülkücüler karar verir. Bu konuda kimse çoban sırtından kurban kesmesin” diye konuştu.

“Ne Büyük İlçeler Var Bekleyen”

AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Fethiye’nin il olma konusunda net konuştu. Özyer; “Şu anda sadece Fethiye il olacaktır yok. Açık ve net öyle bir çalışma şu anda yok. İskenderun’u var, Nazilli’si var, Alanya’sı var. Ne büyük ilçeler var il olmayı bekleyen” dedi.

“Fethiye İl Özelliği Olan Bir Şehir”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci; “Fethiye son derece önemli. Fethiye’ye baktığımız zaman Antalya, Aydın, Denizli havzasında bir il özelliği olan bir şehir. Onun için Fethiye, üniversiteyi çok rahatlıkla kaldırabilecek olan bir şehir” dedi.

CHP Mahalle Toplantılarını Hızlandırdı

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı referandumda “Hayır” oyu verilmesi için mahalle toplantılarını hızlandırdı. CHP İlçe Teşkilatı beraberinde Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ile birlikte Fethiye’nin mahallelerinde referandum çalışmalarına hız kattı.

Ak Parti’ De Referandum Çalışmaları Devam Ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından oluşturulan bir heyet ilçeye bağlı bütün mahalleleri gezerek vatandaşlarla görüşüyor.

AK Parti’ den MHP’ye Referandum Ziyareti

Ak parti Fethiye İlçe yönetimi MHP Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kalabalık bir grup ile ziyareti gerçekleştiren Ak parti Fethiye ilçe başkanı Diş hekimi Kadir Sarıhan’a; Ak parti Fethiye Kadın Kolları başkanı Hilal Günay ile yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

CHP “HayırIı” Çalışmalar Yapıyor

CHP Fethiye İlçe Örgütü Türkiye’nin adeta kaderinin belirleneceği Anayasa Referandumu öncesi “Hayır’lı” çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Seydikemer 65. Mahalle için muhtarlık seçimlerine gidiyor.

Seydikemer Belediye meclisi kararıyla son olarak Yayla Gökben Seydikemer de 65. mahalle olmuştu.

“Meral Akşener” Konferansına Davet Ettiler…

MHP Genel Başkan Adayı ve İçişleri Eski Bakanı Meral Akşener; 5 Mart 2017 Pazar günü Muğla’ya geliyor. Meral Akşener; Milliyetçi Meslek Adamları Derneği Muğla İl temsilciliği tarafından düzenlenen “Milli İradenin Önemi” adlı konferansta vatandaşlara seslenecek.

Ak Parti Referandum İçin Sahaya İndi

AK Parti, 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Referandumuna 50 gün kala kampanya startını Ankara Arena Spor Salonunda düzenlenen toplantıda verdi.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN HAYIR’DA BİRLEŞECEĞİZ”

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanlığında bayrak değişikliği yapıldı. Mevcut ilçe başkanı Kemal Özkara sağlık sorunları nedeni ile ilçe başkanlığını kurucu başkan Selçuk Selvi’ye bıraktı. Devir teslim töreninde parti üyeleri de yoğun ilgi gösterirken 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum seçimlerinde Vatan partisi olarak “Hayır” oyu kullanılacağı açıklandı.

Bakan Eroğlu, 10 yıl sonra Fethiye Belediyesi'nde...

Daha önce 2007 yılında Fethiye Belediyesi tarafından Otogar ve İş Merkezi'nin açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 10 yıl sonra tekrar bugün Fethiye Belediyesi'ni ziyaret etti.

Toplam 2207 haber.