Ada Kasap'ta bayram yoğunluğu

Kurban Bayramı geleneği olan kurbanın kesimden sonra kasaplarda yoğunluk yaşandı. Bayramın 2. ve 3. günlerinde yaşanan yoğunluk kasap işletmecilerinin yüzlerini güldürdü. Ada Kasapta da tecrübeli ekibi ve titiz çalışmaları ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Kurban bayramının yoğun olduğunu ve bu yoğunluktan memnun olduklarını vurgulayan Ada Kasap işletmesi ortaklarından Halit Metiner, 'Yoğunluk beklediğimizden iyiydi. İlk başlarda bir durgunluk vardı ama son bir haftadır hiç bir şekilde durmuyoruz. Hala daha yoğunluğumuz devam etmekte' şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

YOĞUNLUK BEKLEDİĞİMİZDEN İYİ 
Kurban Bayramında beklenenin üzerinde bir yoğunluk olduğunu belirten Ada Kasap işletmesi ortaklarından Halit Metiner, “Yoğunluk beklediğimizden iyiydi. İlk başlarda bir durgunluk vardı ama son bir haftadır hiç bir şekilde durmuyoruz. Hala daha yoğunluğumuz devam etmekte. Diğer ortağımda çiftliğimizde kurban kesimine devam etmekte” dedi. 

ÖNCELİK KENDİ MÜSTERİLERİMİZ
Kasap hizmetinde önceliği kendi müşterilerine verdiklerine de değinen Metiner, “İlk önce kendi müşterimize önem veriyoruz. Kendi hayvanlarımızı sattığımız müşterilerimizin hayvanlarını bütün bir şekilde buraya getiriyoruz. Dolaplarımızda muhafaza ediyoruz. Bir gün dinlendiriyoruz. Daha sonra pirzolasını, külbastısını, mangalıklarını ve diğer tüm işlemleri yapıyoruz” ifadelerini kullandı. 

ÇİFTLİKTEKİ KURBANLIKLARIMIZ KENDİ HAYVANLARIMIZ
Ada Kasap işletmesi ortaklarından Halit Metiner, “Çiftlikteki kurbanlıklarımız kendi hayvanlarımız. Dağlardan ve yaylalardan çobanlardan aldığımız hayvanları çiftliğimizde müşterimize sunuyoruz. Küçükbaş hayvanı bu sene 150 TL’ye, büyük baş hayvanı ise 1400 TL’ye isliyoruz. Kendi kurbanlıklarımızı da küçükbaş 1500 TL ile 3 bin TL’ye sattık. Büyük baş hayvanlarımızı ise 10 bin ile 20 bin arası sattık. Tüm halkımızın Bayramı mübarek olsun. Bizleri tercih ettikleri ve destekledikleri için teşekkür ediyoruz. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN