AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Dündar'dan 23. Kuruluş Yıldönümü Mesajı 

AK Parti Fethiye İlçe Başkan Yardımcısı Salih Dündar, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 23. kuruluş yıl dönümünde yaptığı açıklamada, 'Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi ileriye taşıdık' ifadeleriyle partisinin başarısını vurguladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Başkan Yardımcısı Salih Dündar, partisinin kuruluş yıl dönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, “AK Parti’nin 23. yaşını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizin huzurunu, istikrarını ve güvenini artırmak için yürütülen bu hizmet yolculuğunda, biz de her daim yanındaydık ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

23 yıl önce kurulan AK Parti’nin, Türk ve dünya siyasetinde önemli değişimlere imza attığını belirten Salih Dündar, “Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde büyük başarılar elde ettik. Milletimizin güveniyle çıktığımız her seçimde zaferler kazandık ve ülkemizi ileriye taşıdık. Cumhurbaşkanımızın liderliği, kararlı duruşu ve samimiyeti sayesinde Türkiye, dünya sahnesinde daha güçlü bir konum kazandı. Sağlanan istikrar ve gelişim, ülkemizin gücünü artırdı” ifadelerini kullandı.

Dündar, AK Parti'nin hizmet yolculuğunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olmanın ve milletlerine hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “23 yıl boyunca olduğu gibi, bundan sonra da ülkemizin daha güçlü ve parlak bir geleceğe taşınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN