Amatör Futbolda Bu Hafta

Amatör kümede bu hafta oynanacak maçlar heyecanla bekleniyor. Karşılaşmalar ise şu şekilde:

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

BAL 9.BÖLGE 3.GRUP 
Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup 6. Hafta da iki Muğla temsilcisi karşı karşıya geliyor. Muğlaspor evinde Yatağanspor’u ağırlıyor. Karşılaşma 5 Aralık Pazar günü saat 14.00 da Atatürk stadında oynanacak. Ligde Muğlaspor 6 puan ile 6. sırada yer alıyor. Yatağanspor ise 7 puan ile 5. sırada bulunuyor.
SÜPER AMATÖR B GRUBU
Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’nda beşinci hafta karşılaşmaları oynanacak. Ortaca Bld.Spor evinde Menteşe Yerküpespor’u konuk ediyor. Müsabaka 4 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak. Ortaca Bld.Spor 4 puan ile 5. sırada yer alırken, Menteşe Yerküpespor puansız bir şekilde ligin son sırasında bulunuyor. 5 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Dalaman Bld.G.Spor Seydikemer Bld.Spor deplasmanına gidiyor. Ev sahibi takım Seydikemer Bld.Spor 5 puan ile ligin 4. sırasında bulunuyor. Ligin lideri konumunda olan Dalaman Bld.G.Spor’un 10 puanı mecvut. Marmaris G.Spor evinde Dalyanspor ile 5 Aralık Pazar günü 14.00’da karşılaşacak. Ev sahibi takım 7 puan ile 3. sırada bulunuyor. Dalyanspor ise 7 puan ile averajla 2. sırada yer alıyor.
1.AMATÖR C GRUBU
Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 6. Hafta karşılaşmaları oynanacak. 5 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Köyceğizsportif evinde F.Y.Mahalle K.Spor’u ağırlıyor. Ev sahibi takım puansız bir şekilde ligin son sırasında bulunurken, F.Y.Mahalle K.Spor 7 puan ile 5. sırada bulunuyor. Günlükbaşıspor evinde Yeşilüzümlüspor’u konuk ediyor. Müsabaka 5 Aralık Pazar günü oynanacak. Ev sahibi takım 8 puan ile 3. sırada bulunuyor. Yeşilüzümlüspor 11 puan ile 2. sırada yer alıyor. Çamköyspor evinde Köyceğiz Bld. Spor’u ağırlıyor. Müsabaka 5 Aralık Pazar günü saat 14.00’da oynanacak. Ev sahibi takım 5 puan ile 6. sırada bulunuyor. Köyceğiz Bld.Spor 3 puan ile 7. sırada yer alıyor. Karaçulhaspor ile F.Gençlik ve Spor Har. 5 Aralık Pazar günü saat 14.00’da karşı karşıya geliyor. Ev sahibi Karaçulhaspor 11 puanla lider. F.Gençlik ve Spor Har. 8 puan ile 4. sırada yer alıyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN