Atay 'Turizm Fuarı'na İddialı Gidiyoruz'

26-29 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan İstanbul EMITT Turizm Fuarı için Fethiye Belediyesi önderliğinde hazırlıklarını tamamlayan Fethiyeli turizmciler, Fethiye'yi en iyi şekilde, profesyonelce tanıtabilmek için 'Yeni Trend Fethiye' sloganı hazırladılar.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

26-29 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek olan İstanbul EMITT Turizm Fuarı için Fethiye Belediyesi önderliğinde hazırlıklarını tamamlayan Fethiyeli turizmciler, Fethiye’yi en iyi şekilde, profesyonelce tanıtabilmek için “Yeni Trend Fethiye” sloganı hazırladılar. Bu sloganın artık Fethiye için bir marka olacağını işaret eden Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, “Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’nın önderliğinde Fethiye’deki turizm odaklı sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan EMITT Fuarında Fethiye olarak iddialıyız. Bu turizm fuarına iddialı gidiyoruz” dedi.

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında gösterilen İstanbul EMITT Fuarında (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) Fethiye’de en iyi şekilde tanıtılacak. Geniş bir alanda yer alacak Fethiye standında tur operatörleri ve vatandaşlar dev Ölüdeniz afişi önünde özçekim yapıp, 3 boyutlu gözlükle adeta Babadağ’dan Ölüdeniz’e yamaç paraşütü ile uçabilecek. ‘Yeni Trend Fethiye’ sloganıyla İstanbul EMITT Fuarında da yer alacak Fethiye, fuarla ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın yanı sıra Fethiye TURSAB, Deniz Ticaret Odası, FETOB, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Çalış Turizm Tanıtma Derneği başkan ve yöneticileri zaman zaman bir araya gelerek, fuarla ilgili tüm ayrıntıları masaya yatırdı. İstanbul EMITT Fuarında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Mete Atay, Fethiye’nin profesyonel turizmcileri 3 gün boyunca tur operatörleri, acenteler, yerel ve genel yönetimler ve sektörün önde gelen isimleri ile 2017 sezonu ile ilgili bire bir görüşmeler ve değerlendirmeler yapacaklar.

“Fethiye Birlik Olacak”

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama da, “İstanbul EMITT Fuarı için Fethiye’deki turizm yatırımcılarıyla beraber aylardan beri çalıştık” dedi. Atay, “TURSAB, FETOB, FTSO, Ölüdeniz Turizm Geliştirme, Esnaf Odası, Çalış Turizm Tanıtma Derneği, Deniz Ticaret Odası ve diğer paydaşlarla bu hazırlıkların içindeydik. Fethiye Belediyesi önderliğinde stant kurma çalışmalarını en iyi şekilde gerçekleştirdik. Dört dörtlük bir Fethiye tanıtımı yapacağız. ‘Bütün paydaşları nasıl içine alırız?’ Sorusundan giderek, tüm Fethiye’yi tanıtmayı planladık. Göcek’ten Cennet Koyu’na, Ölüdeniz’den Yamaç paraşütü ve Kaya Mezarları’na, Likya Yolu’ndan alternatif turizm hareketlerine kadar havada ve karada ne varsa bu tanıtımın içine yerleştirdik” dedi.

“Ölüdeniz Önünde Özçekim”

Mete Atay, İstanbul EMITT Turizm Fuarına çok iddialı gittiklerini de belirtip, “Objemiz ‘Yeni Trend  Fethiye’dir. Bütün arkadaşlarla ortak çalıştık. Belediye olarak rehberlik yaptık. ‘Yeni Trend Fethiye’ sloganımız ve logomuzun çerçevesi içinde markalaşma sloganı olarak da yer almaktadır” dedi. Profesyonelce hazırlanan Fethiye standında herkesin Ölüdeniz fotoğrafı altında özçekim yapabileceğini de söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, “Ayrıca yamaç paraşütüyle Babadağ’dan atlama, 3 boyutlu gözlükle izlenebilecek, izleyen kendisi ‘Babadağ’dan uçuyorum’ hissi yaşayacak. Bu arada fuara gelen turizmciler broşürlerini dağıtabilecekler. Acentelerle görüşebilecekler. Fethiye Belediyesi olarak biz 2017 yılında yapacağımız tüm etkinlikleri içeren broşürlerimizi dağıtacağız. Sektörün tüm taraflarıyla elimizden gelen hazırlığı yaptık. Arkadaşlarıma, destek verenlere bu aşamada teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN