Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonundan İl Müdürü İlman'a ziyaret

Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonu Milli Boksör Kubilay Alcu, Üst Minik Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 63 kg'da Türkiye 2. olan Enes Kubat, Antrenör Sami Sunay, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ile birlikte Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

(UBO) Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonasında Gürcistanlı rakibi Paata Varduashvılı’yı ilk rauntta nakavt ile yenerek, altın kemeri Fethiye'ye getiren milli boksör Kubilay Alcu’yu, Üst Minik Erkekler Boks Şampiyonasında Türkiye 2. olan Enes Kubat’ı ve antrenör Sami Sunay’ı başarılarından dolayı tebrik eden İl Müdürü Ömer İlman “Fethiyeli sporcularımızla gurur duyuyoruz, bu gururu bize yaşattıkları için hem kendilerine hem antrenörlerine teşekkür ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.
Fethiye'ye Altın Kemeri getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Milli Boksör Kubilay Alcu “İnşallah daha büyük zaferleri Ülkemize ve Fethiye'ye getireceğim. Gençlik ve Spor İl Müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN