Balıkesir'de Fethiye Rüzgârı Esti

Balıkesir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başlayan ve sekiz gün sonunda, 6 Eylül tarihinde, Balıkesir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri ile son bulacak olan Altıeylül Kurtuluş Festivali'ne Fethiye Belediyesi damga vurdu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Balıkesir’in kurtuluşunun 102.nci yıldönümü münasebetiyle, Balıkesir Altıeylül Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 3. Kurtuluş Festivali kapsamında; 30 Ağustos Cuma günü başlayan etkinlikler, 6 Eylül Cuma akşamına dek aralıksız devam edecek.

Balıkesir Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 3.’cüsü gerçekleştirilen Kurtuluş Festivali’ne katılan Fethiye Belediyesi Orkestrası Balıkesirli vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 

Balıkesir'de Fethiye Rüzgârı Esti
Vatandaşlar tarafından “önceki yıllara oranla bu yıl daha zengin içerikle ve daha coşkulu olarak kutlandığı” ifade edilen Kurtuluş Festivali’ne katılan Fethiye Belediyesi Orkestrası izleyicilerden tam not aldı. 

Bu yıl 3’ncüsü düzenlenen Kurtuluş Festivali etkinlikleri kapsamında, 2 Eylül Pazartesi akşamı, Fethiye Belediyesi Orkestrası, Manisa Soma Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve Zafer Tiyatrosu ile birlikte sahne alarak, Muğla yöresi ezgileriyle Balıkesir halkına müzik dolu, unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin sonunda sahneye çıkan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli bu yılki festivale verdikleri destekten dolayı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ve Fethiye Belediyesi ekibine teşekkür ederek, günün anısına bir plaket takdim etti. 
Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli konuşmasında; “Uzunca bir süredir bu festival için titizlikle hazırlık yapıyoruz. Festivalin her anında kültürel çeşitliliğimizi, sanatımızı ve toplumsal dayanışmamızı öne çıkaracak, keyifli ve unutulmaz anlar yaşatmayı umuyoruz. Hem yerel, hem de bölgesel dinamiklerimizi harekete geçirerek, kültürden sanata kadar birçok alanda zengin bir program oluşturduk. Birçok belediyemizin katılımıyla, Balıkesir’in kültürel dokusunu daha da zenginleştirmeyi planlıyoruz. Katılımlarından dolayı Fethiye Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN