Başhekim Yardımcısı Barış Gürcü, Esnaf Hastanesi'ndeki Sağlık Gelişmelerini Anlattı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Barış Gürcü, Fethiye S.A.F Restaurant'ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yaptığı açıklamada, basın mensuplarına en doğru bilginin aktarılması adına çalışmalar yapacağını vurguladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye’de bulunan ve en prestijli hastanelerden biri olan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, basınla ilişkilerini güçlendirmeye devam ediyor. Fethiye S.A.F Restaurant’ta Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Barış Gürcü basın mensuplarıyla bir araya geldi ve basınla ilişkilerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz dedi. Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Barış Gürcü’nün açıklamaları şu şekilde: “6 ay kadardır Ankara’da yaşadım ama geri dönmem çok hızlı ve güzel oldu. Şu anda da Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak çalışmaktayım. Başhekimimiz ve iki yardımcımızın sizlere selamları var. Kendi aramızda görev dağılımı yaptığımızda basın işleriyle benim ilgilenmem sonucu çıktı. Ben de hem Başhekim Yardımcısı olarak hem de sizlere doğru bilgileri aktarmak için çalışmalar yapacağım. Basın mensubu olarak sizler toplumun nabzını tutan arkadaşlarsınız. Bu anlamda bizlerin gözüsünüz, kulağımızsınız bizlere yol gösterensiniz. Yaptığınız vazifenin ve sektörün zorluklarını çok iyi biliyoruz. Hep beraber düzenli çalışmak istiyoruz. Bugün de dertleşebileceğimiz anlamlı bir sohbet olur diliyorum” 

“HASTANEMİZ HER YIL TIBBİ DONANIMLARI DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR”
Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde yeni teknolojiyi hastaneye entegre ettiklerini belirten Gürcü, “Biliyorsunuz Esnaf Hastanesi yıllardır dünyadaki yeni teknolojiyi hastaneye getirmekle kendini mükellef görüyor. Bu yüzden de hastanemiz her yıl değiştirilebilecek tüm tıbbi donanımları değiştirmeye çalışıyor. En son tomografi ünitemizi değiştirdik. Ekim ayında da MR ünitemizin değişmesi bekleniyor. Tüm cihazlarımız alındı, sezonun geçmesini bekliyoruz. Aynı zamanda biliyorsunuz endoskopi ünitesi çok önemli. Endoskopi ünitesi için de çalışmalar yapıldı. O da değişecek. Şu anda bir ameliyathanemizi tamamen sıfırlamış durumdayız. Diğer 3 ameliyathanemizde sırayla değişecektir. Yeni gelecek doktor arkadaşlarımızın da tecrübeli olarak da tüm alanlar yetkili kişiler olması için elimizden geleni yapıyoruz. Ben Başhekim Yardımcısı oldum ama bu biraz gönülden yapılan bir iş. Yöneticilerimiz, hastanemiz CEO’su Şenol Bey’in ve yönetim kurulu üyelerimizin istekleri üzerine yapılan bir durum. Ameliyatlarımı hiçbir zaman bırakmıyorum. Aynı zamanda genel cerrahi ameliyatlarıma da devam ediyorum. Fethiye’ye elimizden gelen tüm katkıyı sağlayacağız” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN