Başkan Adayı Demirtaş'tan Fethiyespor Yönetimine Ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş , Fethiyespor kulübünü ziyaret ederek şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı'nın şehir dışında olması nedeni ile Demirtaş ve ekibini yönetim kurulu üyeleri Metin Sevinç, Nurkaya Gündoğdu ve Önder Abdurrahim Önder karşılayarak seçim sürecinde başarılar dilediler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

8 Ocak 2020 Cumartesi günü Fethiye Gazi İlköğretim Okulunda gerçekleşecek olan Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odasının seçimli olağan genel  kurul çalışmalarını dört bir koldan sürdüren Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş,  üye ziyaretlerinden kalan vakitte de bazı kurum ve kuruluşları da ziyaret ederek çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuyor. 
Başkan adayı Kamil Mutlu Demirtaş, son olarak beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte   Fethiyespor Kulübünü ziyaret etti. Ziyarette Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı’nın şehir dışında olması nedeni ile Demirtaş ve ekibini yönetim kurulu üyeleri Metin Sevinç,  Nurkaya Gündoğdu ve Önder Abdurrahim Önder karşılayarak misafir ettiler. 
Ziyarette Demirtaş çalışmaları hakkında bilgiler aktarırken, Fethiyesporun Fethiye İlçesinin en önemli reklam yüzü olduğunu belirtti. 
Ellerinden geldiğince her zaman Fethiyesporun yanında olmaya çalıştıklarını, ve bu destekleri sürdüreceklerini de ifade eden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, Fethiyesporumuz lig konumu itibariyle elbette hak ettiği yerde değil. Fakat başkanımız Esat Bakırcı ve ekibinin başarılı çalışmaları ile bulunduğu ligin en üst sırasında. İnşallah lig bitiminde de böyle olacak ve şampiyonlukla birlikte bir üst lige çıkacak. Bizim üzerimize düşen de ne olursa olsun her zaman takımımızın yanında olacağız” ifadelerinde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN