Başkan Akdenizli ADM Genel Müdürü Bayromoğlu'nu Ziyaret Etti 

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu'nu ziyaret ederek, ilçe genelindeki elektrik alt yapı ve dağıtımı ile ilgili sorunları aktardı.  

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Geçtiğimiz günlerde Seydikemer İlçesindeki 65 mahalle muhtarı ile bir araya gelen ve sorunları dinleyen Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, sorunların çözüme kavuşması için gerekli kamu kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye başladı.  
Kent genelindeki 65 mahallenin hemen hemen tamamından elektrik ile ilgili şikayet alan başkan Önder Akdenizli, ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu’nu Denizli’deki makamında ziyaret ederek sorunları aktardı. 
Elektrik sorunlarının giderilmesi için Bayramoğlu’na bir dosya sunan Başkan Akdenizli, toplantının oldukça verimli geçtiğine vurgu yaparak, “ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu’na misafirperverliği için teşekkür ederim. Oldukça verimli geçtiğini düşündüğüm bir görüşme oldu. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde ilçemiz genelindeki mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. Mahallelerimizin ve halkımızın sorun ve taleplerini muhtarlarımız aracılığı ile belirledik. En fazla sorun ve talep elektrik üzerine idi. Bende bu sorun ve talepleri ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu’na ilettim. Kendisi de bize bu sorunların ve taleplerin giderilmesi adına bizzat ilgileneceğini belirtti. Mahallelerimizin ve halkımızın diğer kurumlarla olan sorun ve taleplerini de ilgili makamlara bizzat en kısa sürede ivedilikle iletecek ve çözüme kavuşması için gerekli çalışmaları yapacağım” dedi.  
Görüşme sonrası Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Ahmet Bayramoğlu’nu 25 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Seydikemer Yağlı Pehlivan Güreşlerine davet etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN