Başkan Akdenizli, Mahalleleri Adım Adım Geziyor

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, mahalle ziyaretleri kapsamında bir araya geldiği mahalle sakinleri ile sohbet edip istek, görüş ve taleplerini dinledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, mahalle ziyaretleri kapsamında mahalle muhtarları ve hemşerileri ile  bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşların ayağına giderek, sorunların tespiti ve çözüme kavuşturulması adına yapılan ziyaretler kapsamında başkan Akdenizli, Sarıyer, Bayır, Yayla Patlangıç, Yayla Kınık, Yayla Dont, Yayla Gökben, Boğalar ve Yayla Karaçulha Mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, Mahalleleri Adım Adım Geziyor

Başkan Akdenizli’ye ziyaretlerinde başkan yardımcıları Mustafa Karakuş, Mustafa Tanır ve Muharrem Gökcen, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti. 

Başkan Akdenizli, Mahalleleri Adım Adım Geziyor

Ziyaretlerde 31 Mart seçimlerinde kendisine destek olan tüm vatandaşlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, gittiği tüm  mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılandı.

Başkan Akdenizli, Mahalleleri Adım Adım Geziyor

Seydikemer İlçesinin tüm mahallelerinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini dile getiren başkan Akdenizli; “31 Mart 2024 tarihinde yapılan  yerel seçimlerinden önce verdiğimiz sözleri, yatırımları hayata geçirmeye yavaş yavaş başladık. Seydikemer’i daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için ekiplerimiz gece gündüz mesai gözetmeksizin sahada çalışıyor. Tabi ki daha çok işimiz var, yapılacak projelerimiz, yatırımlarımız var. İnşallah Allah’ın izniyle hepsini hayata geçireceğiz. Seçim sürecinde bulunduğumuz tüm vaatleri, 5 yıllık görev sürecimizde tamamlayacağız ” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN