Alim Karaca'dan Ortak Akıl ve İşbirliği Vurgusu

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yeni seçilen Muhtarlar Derneği Başkanı Cafer Söğüt ve Fethiye Kent Konseyi Başkanı Naci Dinçer'e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

İlk olarak Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanlığı'na yeni seçilen Kargı Mahallesi Muhtarı Cafer Söğüt ve diğer muhtarlarla bir araya gelen Başkan Karaca, Fethiye'nin geleceği için ortak akıl ve işbirliğinin önemini vurguladı. Ziyaret sırasında, mahallelerin ihtiyaçları ve ilerleyen süreçte yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Karaca, daha sonra Fethiye Kent Konseyi Başkanlığı'na yeni seçilen Naci Dinçer'i ziyaret etti. Görüşmede, kentin sosyal, kültürel ve çevresel gelişimi için birlikte atılabilecek adımlar değerlendirildi. Başkan Karaca, Fethiye’nin kalkınmasında Kent Konseyi'nin önemli bir rol oynadığını belirterek, Dinçer’e yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Alim Karaca'dan Muhtarlara ve Kent Konseyine Hayırlı Olsun Ziyareti 

Ziyaretler sırasında, Fethiye için birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin gerekliliği bir kez daha vurgulandı. Başkan Karaca, “Önümüzdeki süreçte, Fethiye’miz için ortak akıl ve işbirliğiyle neler yapabileceğimizi konuştuk” diyerek, şehrin tüm dinamikleriyle birlikte daha güçlü bir geleceğe yürüyeceklerinin altını çizdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN