Başkan Otgöz, çalışmaları yerinde inceledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Bağlıağaç Mahallesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçede devam eden asfaltlama çalışmaları kapsamında Bağlıağaç Mahallesi’ndeki yolun 6 kilometrelik kısmında asfaltlama çalışmasına başladı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, beraberinde Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Muharrem Gökçen ve Bağlıağaç Mahalle Muhtarı Yücel Özdemir ile birlikte Bağlıağaç Mahallesi’nde devam eden yol yapım ve bakım çalışmalarını yerinde inceledi.  
İncelemeler sırasında ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alan Otgöz, mahalle sakinleriyle de görüşerek taleplerini dinledi. Mahallede süren çalışmalar nedeniyle Başkan Otgöz’e teşekkür eden vatandaşlar, yıllardır çözüm bekleyen yol sorununun belediyenin çalışmaları sayesinde çözüldüğünü söylediler. 
EN İŞLEK SOKAĞIN SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Otgöz, Bağlıağaç Mahallesinde yıllardan beri süren ve adeta kangren haline gelen yol sorununu tamamen ortadan kaldırmak için ekiplerin sahada çalıştığını söyleyerek; “Bu yol tamamen 6 kilometre uzunluğunda. Buradaki yolu tamamen sıfırdan asfalt yapıyoruz. Direkler yolların içindeydi onları kenara aldık. Güzel bir çalışma oldu. Bağlıağaç’a baktığımız zaman en işlek yol olarak da sıkıntılı bir yoldu. Bu yolda çalışma arkadaşlarımız, muhtarımızın ve vatandaşlarımızın önderliğinde büyük bir emek çektik. Büyük bir işti. Tabi ki zaman da kısıtlıydı ama bu yolun asfaltını şimdi döküyoruz.  Burada emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza, burada bize yardımcı olan Bağlıağaçlı vatandaşlarımıza, muhtar ve azalarımıza teşekkür ediyorum. Bu yıl yaklaşık 55 kilometre yol yaptık. Yola en ihtiyaç duyan mahalle Bağlıağaç Mahallesiydi ama bu sorunu da ortadan kaldırıp bu yolu hizmete sunacağız” diye konuştu.
VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN
Bağlıağaç Mahalle Muhtarı Yücel Özdemir; “Mahallemize vermiş olduğunuz değer ve önemden dolayı teşekkür ederim. Bu yapmış olduğunuz hizmetler görev arkadaşlarım, mahalleme, tüm Seydikemer’imize ve Muğla’mıza hayırlı olsun. Yapmamız gereken hizmetleri, vatandaşla sizlerin arasında bir köprü kurarak iletişimde bulunuyoruz. Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve başkan yardımcılarımıza ne zaman gitsek bizleri karşılıyor. Kapıları daima bizlere açık. Yapılanlar ve yapılacak olanlar gözümüzün önünde, vatandaşlarımız da bunları görüyor. Yapılan kalıcı yatırımlardan dolayı Başkanımız Yakup Otgöz’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN