Başkan Otgöz, vatandaşların taleplerini dinliyor

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, mahalle ziyaretleri kapsamında bir araya geldiği mahalle sakinleri ile sohbet edip istek, görüş ve taleplerini dinledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, mahalle ziyaretleri kapsamında mahalle muhtarları ve sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Otgöz’e ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Belediye Meclis Üyeleri Hakan Büyükaydın, Ramazan Akbal, Önder Akdenizli, Halil Ertürk, Zeki Yanatma, AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri Mesut Özbek, Neşat Güzel, Murat Demir, Atlan Saçlı ve Fen İşleri Müdürü Muharrem Gökcen eşlik etti. 
Ziyaretlerinin dördüncü gününe Kıncılar Mahallesinden başlayan Başkan Otgöz ve beraberindekiler, gün boyunca Girmeler, Güneşli, Yaka, Bağlıağaç, Arsa, Hacıosmanlar, Kayadibi, Korubükü, Kadıköy, Döğer, Çamurköy, Alaçat, Çaltıözü ve Çobanlar Mahallelerini ziyaret etti. 
Her gittiği mahallede vatandaşlardan büyük ilgi gören Başkan Otgöz, ilçenin 65 mahallesinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini dile getirdi. Başkan Otgöz; “2019 yerel seçimlerinden önce verdiğimiz sözleri, yatırımları hayata geçiriyoruz. Seydikemer’i daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için ekiplerimiz gece gündüz mesai gözetmeksizin sahada çalışıyor. Tabi ki daha çok işimiz var, yapılacak projelerimiz, yatırımlarımız var. İnşallah Allah’ın izniyle hepsini hayata geçireceğiz” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN