Başkan Tugay, 'Fethiye Kordon'da demir almayan tekneler var'

1 Temmuz Kabotaj Bayramı etkinliklerinde turizm sezonu hakkında konuşan İMEAK Deniz Ticaret ve Sanayi Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, ilerleyen zamanda hareketliliğin artacak olduğunu belirtti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Yaz sezonu devam ederken Fethiye’de Kurban Bayramı hareketliliği geride kaldı. Bayram tatilinin bitmesinin ardından şehirlerine geri dönen tatilciler nedeniyle Fethiye’de kalabalığın azaldığı görünüyor. 1 Temmuz Kabotaj Bayramı etkinliklerinde turizm sezonu hakkında konuşan İMEAK Deniz Ticaret ve Sanayi Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, ilerleyen zamanda hareketliliğin artacak olduğunu belirtti.
İMEAK Deniz Ticaret ve Sanayi Odası Fethiye Şubesi Başkanı İlkay Tugay, “Yaz sezonun en hareketli ayları olan Temmuz ve Ağustos aylarında daha rezervasyonları boş olan mavi tur tekneleri bulunuyor. Bunun yanında günlük gezi turu teknelerimizde de boşluk var. Öğle saatlerinde teknelerin demir attığı Fethiye kordonuna bakıldığı zaman demir almayan tekneler var. Önümüzdeki hafta içerisinde rezervasyonlara bakıldığı zaman bir hareketlenme görünüyor. Temennimiz sezonunun kalan kısmının iyi geçmesi” ifadelerinde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN