Başsavcı Bingül'den iadeyi ziyaretler devam ediyor

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Üç büyük spor kulübünün Fethiye'deki taraftarlar derneklerini ziyaret etti. Başsavcı Bingül, sırasıyla Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneğini, Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneğini ve Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneğini ziyaret ederek sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade etti. Başsavcı Bingül, sırasıyla Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetimini, Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Ünal ve yönetimini ve Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan ve ekibini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde kısa değerlendirmede bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, “Fethiye’de göreve başlamamın ardından Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneği ve Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği  başkanlarımız ve yöneticilerimiz beni ziyaret ederek onurlandırmışlardı. Bende normal rutin görevimin yanında iadeyi ziyaretlere başladım ve bu kapsamda, sırasıyla Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetimini, Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Ünal ve yönetimini  ve Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan ve ekibini ziyaret etme fırsatı buldum. Bu ziyaretlerde oldukça ilgi ve alaka ile karşılandım. Tüm başkanlarıma ve arkadaşlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül’ü derneklerinde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, “Fethiye’de Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak sosyal sorumluluk projelerine kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tüm etkinliklerimizde Başsavcımızı da aramızda görmekten dolayı mutlu olacağız” dedi.
Başsavcı Ünal Bingül’ü dernek binası kapısında karşılayan Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Ünal ise, “Sayın Cumhuriyet Başsavcımız Ünal Bingül, Fethiye’ye gelerek göreve başlamasından bu yana kendisini halka kısa sürede sevdirmiştir. Bizde her daim Sayın Cumhuriyet Başsavcımızın emirinde olacağız. Bizim üzerimize düşen  bir konu olduğunda gece gündüz her zaman göreve hazırız” diye konuştu.

Dernek binalarında Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül’ü ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan da, “Sayın Cumhuriyet Başsavcımız Ünal Bingül beyefendi de bizim gibi fanatik bir Galatasaraylı. Bu durumda tabiki ayrı bir güzellik” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN