BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 40 ZAM YAPILDI

Fethiye Belediyesi'nde çalışan kadrolu ve KHK'lı işçilere yüzde 40 oranında zam yapıldı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Ender Akbay ile sözleşmeyi imzaladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında ek protokolle işçilere yüzde 40 ara zam verildi.  Protokol, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan, Belediye İş Sendikası Temsilcileri Ender Akbay, Sinan Kılınç, Mehmet Tümen, İlknur Karakaya ve Bayram Güngür maaşlarla ilgili ek protokole imza attılar. Bu protokole göre; kadrolu işçilere yüzde 40, Belediye şirketinde çalışan personellerinin yevmiyelerine 81 TL zam gerçekleşti. Buna göre en düşük belediye şirketi işçisinin maaşı 6 bin 250 TL olarak belirlendi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen, belediye personellerine ellerinden geldiğince zam verdiklerini ifade etti. Karaca, “Türkiye genelinde ekonomik şartlar ortada. Giderlerimiz çok ciddi derecede arttı. Buna rağmen belediyemiz devlete borcu olmayan ender belediyeler arasındadır. Gönül isterdi ki, personelimize daha çok zam verelim. Çalışma arkadaşlarımız bizler için değerli. Elimizden geleni yaptık” dedi.BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 40 ZAM YAPILDI


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN