Beşiktaşlılardan Yeni Emniyet Müdürüne Ziyaret

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Muğla İl Emniyet Müdürü Yardımcılığından Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Yapalıal’a yeni görevinde başarılar dilemek için Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği üyeleri ziyarette bulundular. Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleşen ziyarette; Fethiye  İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’a Beşiktaş forması ve atkısı hediye edildi.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, Fethiye’mize yeni atanan Emniyet Müdürümüz Mehmet Yapalıal’a görevinde başarılar dileriz. Zaten kendisi Fethiye’yi ve bölgeyi  iyi bilen bir insan. Biz Fethiye’deki Beşiktaşlılar olarak her zaman emniyetimizin yanındayız” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN