Bodrum Ve Marmaris'te Uyuşturucu Operasyonu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Marmaris Grup Amirliği ve Bodrum Grup Amirliği tarafından yapılan saha çalışmalarında Marmaris'te uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen M.C. yakalanarak, tutuklandı. Bodrum'da ise uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan 3 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Marmaris Grup Amirliği tarafından yapılan saha çalışmalarında M.C.’nin uyuşturucu madde sattığı bilgisine ulaşıldı. M.C.’nin üstünde yapılan aramada; 0,32 gram esrar maddesi ve ayrı ayrı olmak üzere 0,71 gram, 0,75 gram ve 0,78 gram metamfetamin maddesi bulundu. M.C.’nin evinde yapılan aramada ise;  0.90 Gram Metamfetamin, 1.30 Gram Metamfetamin, 0.93 Gram Metamfetamin, 1.08 Gram Metamfetamin, 1 adet Ecstasy, 0.42 Gram Ecstasy Tozu, 1.79 Gram Esrar, 1.00 Gram Esrar, 0.81 Gram Kenevir Tohumu, 0.82 Gram Kenevir Tohumu, 0.55 Gram Kenevir Tohumu ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.
M.C. “TCK-188 Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan gözaltına alınarak çıkarılmış olduğu adli makamlarca tutuklandı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda da 3 kişi hakkında ‘Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak’ suçundan işlem başlatıldı. Şahıslar üzerinde yapılan aramada, 1 gram, 1 gram ve 2 gram olmak üzere toplamda 4 gram metamfetamin olarak adlandırılan uyuşturucu madde ele geçirildi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN