ÇAKIROĞLU'NDAN ANLAMLI HEDİYE

Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu üyelerine anlamlı hediye. Çakıroğlu ilçenin kuruluşuyla birlikte odanın oluşturulması için dönemin Fethiye Şoförler Odası Başkanı rahmetli Hayri Topçu'nun öncülüğünde yoğun çalışma sergilemişti. Odanın üyelere daha iyi fiziki şartlarda hizmet vermesi için kolları bir kez daha sıvayan Çakıroğlu ve ekibi istediği binayı bulmuş hizmet vermeye başlamıştı. Çakıroğlu ve ekibi Seydikemer ilçesinde faaliyet gösteren kooperatifleri düzenli olarak ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi alıyor çözüme kavuşturulması içinde çalışıyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu üyelerine anlamlı hediye. Çakıroğlu ilçenin kuruluşuyla birlikte odanın oluşturulması için dönemin Fethiye Şoförler Odası Başkanı rahmetli Hayri Topçu’nun öncülüğünde yoğun çalışma sergilemişti. Odanın üyelere daha iyi fiziki şartlarda hizmet vermesi için kolları bir kez daha sıvayan Çakıroğlu ve ekibi istediği binayı bulmuş hizmet vermeye başlamıştı. Çakıroğlu ve ekibi Seydikemer ilçesinde faaliyet gösteren kooperatifleri düzenli olarak ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi alıyor çözüme kavuşturulması içinde çalışıyor.

Atatürk Portresi, Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşı Tablosu Hediye

 

Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçedeki kooperatifleri ziyaret ederek onlara çok anlamlı bir hediye verdi. Çakıroğlu, “taşıma kooperatiflerinden gelen talep üzerine SS. 24 No’lu SS, 46 No’lu SS,47 No’lu, SS 50 No’lu, SS 76 No’lu, SS 119 No’lu minibüs kooperatifleri, SS 245 No’lu, SS 247 No’lu, SS 259 No’lu, SS 263 No’lu, SS Umum Servis Kooperatifleri, Meydan Taksi Durağı ve SS Fethiye Taşıyıcılar Kooperatifi Seydikemer temsilciliği yöneticilerine İstiklal marşımız, Ulu önder Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve portresi bulunan birer tablo tarafımızdan takdim edildi. Bu fırsatla yönetici arkadaşlarımızla bilgi paylaşımında bulunduk.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN