CHP Fethiye Gençlik Kolları Başkanı: Deniz Mahir Bölükbaşı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Gençlik Kolları'nda başkanlık seçimi yapıldı. İlçe binasında gerçekleştirilen seçimde tek aday olan Deniz Mahir Bölükbaşı, CHP Fethiye Gençlik Kolları Başkanlık görevine geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Gençlik Kolları’nın 17. olağan kongresi, ilçe binasında yapıldı. Tek adayın bulunduğu kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kongreye katılanlara hitap eden CHP Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çoban, kendisini bu kutsal göreve layık görenlere ve bu yolda kendisini destekleyenlere teşekkür ederek başkanlık görevine veda etti.
Kongreye Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, CHP Kadın Kolları Başkanı Devrim Öztürk, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Düzenlenen kongrede, CHP Fethiye Gençlik Kolları 17. olağan kongrede yeni başkanını belirledi. Tek liste gidilen seçimde, yeni başkan Deniz Mahir Bölükbaşı oldu.

CHP Fethiye Gençlik Kolları Başkanı: Deniz Mahir Bölükbaşı

BİZİM GÜCÜMÜZ VAR
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyucu kongrede yaptığı konuşmada gençlerin önemine vurgu yaptı ve CHP Fethiye eski Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Çoban’a emeklerinden dolayı teşekkür etti. Koyuncu, “Tüm gençlerimize geçirdiğimiz 2 turlu genel seçim ve Belediye Başkanı Alim Karaca’nın seçiminde gece gündüz çalışan gençlerimize teşekkür ediyorum. Oğuzhan Çoban’a da iyi ki vardın başkanım yine beraberiz. Bizim iki gücümüz var, sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin gücü değil. Türkiye’nin umudu olacak gençlerimiz ve kadın kollarımız. Bizim bel kemiğimiz Cumhuriyetin gençleri, CHP’li gençlerdir. Bizim geleceğimiz CHP’li kadınlardır. Bunu böyle bileceğiz, bunu böyle öğreteceğiz, gece gündüz demeden çalışıp iktidara yürüyeceğiz.” dedi.

ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM
CHP Fethiye Gençlik Kolları’nın yeni başkanı Deniz Mahir Bölükbaşı, bayrağı daha ileriye taşımak için mücadele edeceğini vurguladı. Bölükbaşı, “Seçime katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Önceki dönem CHP Fethiye Gençlik Kolları başkanım Oğuzhan Çoban'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Bayrağı daha ilerilere taşımak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğim.” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN