CHP Fethiye İlçe Başkanı Koyuncu: 'Beraber güzel işler yapacağız'

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Gençlik Kolları'nda başkanlık seçimi yapıldı. Yapılan seçimin ardından CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu değerlendirmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Gençlik Kolları’nın 17. olağan kongresi, ilçe binasında yapıldı. Gerçekleştirilen seçimde tek aday olan Deniz Mahir Bölükbaşı, CHP Fethiye Gençlik Kolları Başkanlık görevine geldi. Yapılan seçimin ardından CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu değerlendirmelerde bulundu. 

“Birlikte çalışacağız”
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, “Bizim Gençlik kolları başkanımızın yaşı dolmuştu. Aynı zamanda da seçim, kongre ve kurultay süreçlerinin de zamanı gelmişti. Muğla ilinde en son seçim yapan ilçe biz olduk. Bu seçimde de tek adayla gidildi. Adayımız Deniz Mahir Bölükbaşı’dı. Zaten daha önce ki gençlik kolları yönetiminde aktif olarak görev yapan bir arkadaşımızdı. Artık Oğuzhan Çoban Başkanımız ayrıldı, yerini Deniz Mahir Bölükbaşı Başkanımıza devretti. Başkanımız, dün ki konuşmasında açıkladığı gibi projeleri var. Genel seçimde de, yerel seçimde de aynı ekip ile çalışmıştık. Bilgi ve tecrübe birikimi ekibi de kendisi de tecrübeli. Bizde beraber onlarla çalışıyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN