CHP'li Demir Pazar tezgâhı ziyaretinde

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Çamköy pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Çamköy Pazar alanına gidip esnafın ve vatandaşların nabzını tutmaya devam eden CHP’li Başkan Demir, esnaflarla bir araya geldi. Tek tek tezgâhları gezen Demir, esnafa hayırlı işler dileyerek, dertlerini ve sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi. Fethiyeli i esnafın çözüme kavuşmayan sorunlarını not alan Demir;“Fethiye’deki esnafları ziyaret ederek sorunları yerinde dinlemeye özen gösteriyoruz. İktidara gelince tüm sorunları çözüme kavuşturacağız” dedi.
“Sorunları tek tek dinledi”
Başkan Demir yaptığı açıklamada; “Bugün Fethiye’nin  Çamköy ilçesinde  esnaflarımızla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik ve hayırlı işler temennisinde bulunduk. Esnaflarımızın sıkıntıları, talepleri ve önerileri vardı; tek tek dinledik. Biz elimizden geldiği kadar bir şeyler yapacağız. Esnaf bizler için önemli “diye konuştu.
“Esnaf ve vatandaşlar Şahin’e teşekkür etti “
CHP Fethiye İlçe Başkanı Demir, esnafla ve vatandaşlarla çay içip, sohbet etti. Vatandaş ve esnafta bu ziyaretten memnun olduklarını dile getirerek Demir’e teşekkür ettiler. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmelerin ardından, Demir, Pazar tezgâhı ziyaretine kaldığı yerden devam etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN