CHP'li Zeybekoğlu 'AKP, Türkiye Cumhuriyeti'ne hiç yakışmıyor'

AK Parti ve CHP arasında yaşanan öğrenci yurdu tartışması devam ediyor. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'nin, Turgutreis Öğrenci Yurdu'na Büyükşehir Belediyesi'nin su bağlantısını yapmadığı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün hakkındaki söylemlerine, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu'ndan tepki geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin, Menteşe’de yapılan ve faaliyete geçen Turgutreis Öğrenci Yurdu ile ilgili açıklamalarına CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’ndann tepki niteliğinde cevap geldi. CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu yaptığı yazılı basın açıklamasında; “Sürekli kandırılan, milletine verdiği sözleri tutmayan, yandaşlarını zengin, vatandaşlarını da zam şampiyonu yapan, AKP'nin, orta çağ kafası ile 21.yüzyıl Türkiye’sine hiç yakışmadığı nasıl bir gerçekse,  bu il başkanının, bu partiye gerçekten çok yakıştığı da bir o kadar gerçek.” İfadelerine yer verdi. 
CHP’li Zeybekoğlu açıklamasına şöyle devam etti;
“Kurduğu cümlelerde kırdığı potlarla ünlü AKP’nin İl Başkanı, vatandaşlarımızın oyları ile seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı’mız hakkında yakışıksız, kendi seviyesine yakışan açıklamalar yapmış. Her yaptığını eline yüzüne bulaştıran, yurtlarla ilgili beceriksizliğini de Büyükşehir Belediye’mize ihale etmeye çalışan iktidar partisinin il başkanına cevap vermek zul gelse de bu satırları iyi okumasını tavsiye ediyorum. CHP’li Belediyelerin önüne sürekli bürokratik engeller çıkartıp, CHP’li Belediyeleri işlevsiz duruma getirmeye çalışan bir iktidarın temsilcilerinin, her türlü engellemeye rağmen bahane üretmeyip hizmet üreten Belediye Başkanlarımıza karşı eleştiri yapmaya ne hakları ne de hadleri vardır. Şimdi çıkıp güya halkçılık yapmaya çalışanların, halkın çıkarlarını ne kadar düşündüklerini görmek için mecliste reddettikleri kanun tekliflerine bir göz atmak yeterlidir.
“BEN BU AÇIKLAMAYI YAZARKEN DOLAR 9 TL’Yİ GEÇMİŞTİ. ARTIK YETER”
CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’ye verdiği cevabına şu ifadelerle devam etti; “İktidarda oldukları 20 yılda, satılmadık fabrika, banka bırakmayan, dış borcu katlayan, sürekli kandırılan, beraber yürüdükleri ile birlikte Türkiye’yi karanlığa sürükleyen, açılım adı altında terör örgütü üyelerini tanık, kahraman askerlerimizi de sanık yapan, askerimizin başına çuval geçirilmesine seyirci kalan, Süleyman Şah türbesini koruyamayan, doları zirveye çıkaran, ekonomiyi damada emanet ederek, bugünleri yaşamamıza sebep olan ve ekonomiyi batıran, sürekli doğalgaz bulan ama ne hikmetse sürekli de doğalgaza zam yapan, Türkiye Cumhuriyeti ibaresini, andımızı kaldıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’e hakaret edenleri ziyaret eden ve üst makamlara getiren, Milli Mücadele döneminde işgalcilerle işbirliği yapanları törenlerle anan, şehitlerimiz olduğu gün değil de Arap kralı öldüğünde milli yas ilan eden, Muğla yanarken bir helikopter dahi kaldıramayan, ormanların yanmasına sebep olan, salgında 5 maskeyi dağıtamayan AKP, Türkiye Cumhuriyeti’ne hiç yakışmıyor ama Kadem Mete bu partiye gerçekten çok yakışıyor. Ben bu açıklamayı yazarken Dolar 9 TL’yi geçmişti. Artık yeter. Erken seçim değil derhal seçim istiyoruz ve bu zihniyeti geldikleri gibi göndereceğiz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN