Dinçel 'Taraftar ile işimiz daha kolay'

Modafen maçını deplasmanda farklı kazanan Fethiyespor'da yüzler gülüyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel 3-0 kazandıkları MODAFEN maçından sonra açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel 3-0 kazandıkları Modafen maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hakemin her pozisyona düdük çaldığını ve hemen kart çıkarmaya çalıştığını ifade eden Dinçel iç saha maçlarında taraftarın da önemine değindi. Maç öncesi kolay bir maç olmadığını ve zeminin çok kötü olduğunu söyleyen Dinçel “Tabi maç öncesi hiçbir maçın kolay olmayacağını düşünerek hazırlandık. Bugün alışık olmadığımız bu zeminde çok fazla oynamadığımız bir durumla karşı karşıyaydık. Geçmişten de bu zemini ve stadı bildiğimiz için çok fazla pas oyunun da etkili olamayabileceğimizi, hata sahasının olduğunu çocuklarla paylaştık ve bu bilinçle sahaya çıktık. İlk yarı belki biraz ortada geçen müsabaka bir rakibin hatasını değerlendirdik ve devreye önde girdik. 2. Yarının başında bulduğumuz gol ile maçı istediğimiz şekle soktuk ve götürdük. Son dakikalar da Berkin’in attığı gol ile de iyi bir skor yakaladık ve bu skorla da maçı kazandık. Tabi bizim mutlak kazanmamız gereken maçlardan birisiydi bu engeli aştık. Ben çocukları, takımı ve Fethiye camiasını kutluyorum” diye konuştu.
Hakem hakkında da görüşlerini belirten Dinçel “Hakem sanki en ufak pozisyon da düdük çalan, hiç böyle sarı kartla cezalandırılmayacak pozisyonlar da oyunculara kart çıkaran yapıdaydı. ilk kez bu sezon bu şekilde her pozisyona düdük çalan, her pozisyon da hemen hemen kart çıkarmaya çalışan bir hakemle karşılaştık. Belki tarzı öyledir, belki öyle görmüştür. Çok fazla yorum yapmak istemiyorum ama dışarıdan gözlememiz biraz sert davrandığı şeklindeydi” dedi.
İç saha maçlarında taraftarın öneminden bahseden Selahattin Dinçel “Şunu söylemek istiyorum biz en son oynadığımız gece maçında, Tepecik maçında müthiş bir 12. Adam gördük. Müthiş bir destek gördük ve Fethiye’nin o gece maçında kenetlendiğini gördük. Ama ilk gündüz maçına geçişte biraz tribünde sayısal olarak azalma olduğunu fark ettik. Bunun havanın güzelliğinden, belki turizm sezonun kısmen devam ettiğinden bir de okulların o 9 günlük ara tatile girdiğinden dolayı olduğunu düşünüyoruz. Ama yarın Fethiye’de yönetim kurulumuz, şehri yönetenlerimiz, sivil toplum kuruluşları, taraftar dernekleri ve basın birlikteliği ile iç sahada oynayacağımız Ağrı maçı için bir seferberlik başlatılacak. Ben 12. Adama buradan sizlerin aracılığı ile seslenmek istiyorum. 12. Adam varsa takımımızın işi sahada daha kolay. 12. Adamla kazanmak çok güzel inşallah önümüzde ki hafta 12. Adamla birlikte Fethiyespor bütünleşecek ve iç sahada ki serilerine devam edecek’’ diye konuştu.   
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN