Fethiye Belediyespor İkinci Maçını Manisa Deplasmanında Oynayacak

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, ilk hafta maçında evinde ağırladığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'a son saniyede potasında gördüğü üçlükle 74-72 kaybetmişti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye temsilcisi bu mağlubiyetle 1 puan ve averajla 9. sırada yer aldı. Özellikle son periyottaki mücadelesi ile alkış alan Fethiye Belediyespor’da, ön plana çıkan isim 20 sayı atan Engin Kalkan oldu. Bunun yanında temsilcimizde Patrick Rembert 13, İlker Tunalı da 11 sayılık katkı sağladı. İkinci hafta deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak olan yeşil beyazlılar; bu maçın hazırlıklarına başladı.
Baş antrenör Alkım Ay yönetiminde çalışmalarını sürdüren Fethiye Belediyespor, deplasmanda kazanarak; çıkışa geçmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sigortam.net takımına 79-70 mağlup olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 1 puan ve averajla 14. sırada bulunuyor.
Rakip takımda geçtiğimiz maç 16 sayı kaydeden Diante Watkins, ön plana çıkan isim olmayı başarmıştı. Bunun yanında Manisa temsilcisinde Fatih Cantitiz 12 sayı atarken; Berkay Sinirlioğlu ve Andre Williamson 10’ar sayı ile maçı tamamlamıştı.
Her iki takım için büyük önem taşıyan Manisa Büyükşehir Belediyespor-Fethiye Belediyespor karşılaşması, 10 Ekim Pazar günü saat 14.00’da Muradiye Spor Salonu’nda oynanacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN