Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Torunoğulları, 'Net bir galibiyet oldu'

Turkcell Süper Kupa müsabakasında Beşiktaş, Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Alınan bu galibiyetin ardından Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları açıklamada bulundu.

Turkcell Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray’ı 5-0 yenen Beşiktaş, düzenlenen törenle kupasını aldı. Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray ile Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı mücadeleden 5-0’lık skorla galip ayrıldı ve kupanın sahibi oldu.

Alınan galibiyetin ardından Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları açıklamada bulundu.

BEŞİKTAŞ KUPAYI NET BİR SKORLA ALDI

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları yaptığı açıklamada, “Açıkçası, 0-5 bizim de beklediğimiz bir skor değildi. Ama kupayı almamız ve farklı bir skorla maçı kazanmamız Beşiktaş’ın kendine olan inancını tazeleyip yeni sezon için umut veriyor. İnşallah ilk resmi maçımızda da galibiyetle ayrılıp lige güzel bir başlangıç yapıp bu sene ligin en çok şampiyon olma favorisi olma yolundayız açıkçası. 

Beşiktaş, geçen sene olağanüstü kongreye gitti. Hasan Arat başkanımız seçildi. Kolay bir süreç değildi. Beşiktaş takımı Hasan Arat ile birlikte iki tane final maçını galibiyetle tamamlayıp 2023-2024 sezonunu 2 kupa ile kapattı. Beşiktaş o kadar ligden kopmasına rağmen iki kupayla ligi bitirmesi bizi sevindirdi. 

Yeni transferleri Galatasaray maçında gördük. İmmobile ile Rafa Silva’nın ilk maç olmasına rağmen takıma uyumları çok iyiydi. Gençlerimizi de çok başarılı buldum. Yeni transferler ile şampiyonluk adayı biziz. Kulüpten aldığım bilgilere göre transfer tahtasını daha kapatmadık. En az iki tane daha futbolcunun alınması da söz konusu ve transfer yapacağımızı düşünüyorum.” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN