Fethiye'de balık fiyatları Bodrum ve Marmaris'e kıyasla uygun

Muğla'nın popüler tatil beldelerinden Fethiye, Bodrum ve Marmaris'e kıyasla daha uygun balık fiyatlarıyla öne çıkıyor. Fethiye balık pazarında satışa sunulan mevsim balıklarını ve fiyatların haberimize derledik.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Muğla'nın popüler tatil beldelerinden Fethiye, Bodrum ve Marmaris'e kıyasla daha uygun balık fiyatlarıyla öne çıkıyor. Son günlerde balık fiyatlarının artmasıyla birlikte tatilciler de balıkçı tezgâhlarında en uygun fiyatları araştırmaya başladı. Bu bağlamda Fethiye balık pazarı, taze ve lezzetli balıkları uygun fiyatlarla sunarak tatilcilerin gözdesi haline geldi.

BODRUM VE MARMARİS’TE FİYATLAR FETHİYE’DEN PAHALI
Balık pazarı esnaflarından Ünal Kılıç, “Bodrum ve Marmaris’te fiyatlar Fethiye’ ye göre pahalı. O bölgelerde fazla balıkçı olmamasından dolayı fiyatlar biraz daha pahalı. Bizde ise fiyatlar uygun. Şuan çupra, levrek ve somon balıkları bulunuyor. Mezgit de gelecek. Barbun ve mercan balıkları da yakında gelecek. Fiyatlar ise balıkların boylarına ve ağırlıklarına göre değişiyor. Çupra ve levrekler 350 liradan başlıyor. Sezona gelecek olur isek bu sene hareketlilik az. Türkiye artık çok pahalı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN